Menu

Extra informatie online medicijnen bestellen

Online medicijnen kopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Geen recept nodig, een aangesloten dokter van de doktersdienst schrijft een recept voor u uit. U betaald veilig via Ideal en de medicijnen worden snel en discreet verzonden.

Online medicijnen bestellen, het overzicht

Hoe kunt u online medicijnen bestellen?

Via de overzichtspagina kunt u het gewenste medicijn wat u wilt kopen vinden. Gebruik waar nodig de handige zoekfunctie voor het juiste resultaat. Vervolgens krijgt u betrouwbare informatie over het medicijn en kunt u via een aangesloten partner een bestelling plaatsen bestellen. U kunt dus online medicijnen kopen zonder recept. Een aangesloten dokter van de doktersdienst neemt uw aanvraag in behandeling en schrijft een recept uit. Uiteraard betaald u veilig via iDeal en wordt het gewenste medicijn snel en discreet verzonden. Mensen die online medicijnen bestellen betalen mogelijk iets meer. Maar als u de voordelen van medicijnen kopen via internet voor uzelf op een rijtje zet dan wordt wel duidelijk dat u voor een stukje extra service betaald. Zeker als het om een aandoening gaat waar u liever niet over praat.

Is online medicijnen kopen legaal en veilig?

Is online medicijnen kopen veilig? Daar zijn de meningen over verdeelt. Er zijn een paar betrouwbare aanbieders te vinden die voor kwaliteit gaan. En wat ons betreft hoort Doktersdienst.net daarbij. Doktersdienst.net verkoopt of levert overigens zelf geen medicijnen. Dit platform bemiddeld alleen met aangesloten dokters en apotheken.  Wij hebben dus een informatieve rol. Online medicijnen bestellen doet u dus eigenlijk bij de aangesloten, geregistreerde  apotheek die aan alle EU regelgeving voldoet. Deze constructie is dus volledig legaal volgens Europese regelgeving.

Zijn de medicijnen origineel?

Doktersdienst.net werkt alleen samen met echte artsen en apotheken die aan Europese richtlijnen voldoen. Zij leveren alleen merk medicijnen vanuit officiële fabrikanten. Het kan voorkomen dat een apotheek een medicijn in een gootverpakking op voorraad heeft en de bestelde hoeveelheid medicijnen in een alternatieve verpakking verstuurd. Daarnaast zou het kunnen voorkomen dat de medicijnen een buitenlandse verpakking hebben. Dit wil niet zeggen dat de medicatie nep is. Er worden door de fabrikant en de aangesloten apotheek controles gedaan op namaakmedicijnen om zo de beste kwaliteit te garanderen. Maar natuurlijk zijn er ook instanties die, afhankelijk van land toezicht houden op deze artsen en apotheken. En doktersdienst.net heeft uitgebreid research gedaan naar de apotheken en artsen waar we u naar verwijzen. Kortom, u kunt dus veilig en vertrouwd online medicijnen kopen via doktersdienst.net!

Online medicijnen kopen