Menu
Sale

2-Prepare

* Oorspronkelijke prijs was: € 34,95.Huidige prijs is: € 25,70.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is 2-Prepare?

2-Prepare is een voedingssupplement dat de algehele gezondheid verbetert en beschermt. De werkzame stoffen zijn L-glutamine en EGCG. Dit zijn onmisbare stoffen die bijdragen aan een goed afweersysteem, een gezonde celdeling en een optimale spieropbouw. L-glutamine is een aminozuur welke een belangrijke rol in het lichaam vervult. Het beschermt de cellen en weefsels in het lichaam tegen vrije radicalen, schimmels, bacteriën en andere negatieve invloeden. EGCG is een bestanddeel dat gewonnen wordt uit groene thee. Het middel heeft krachtige vet verbrandende eigenschappen, is een bekende antioxidant en heeft een zeer gunstige invloed op de algehele gezondheid. De werking van L-glutamine en EGCG versterken elkaar, waardoor dit voedingssupplement extra krachtig werkt.

Wanneer gebruikt u 2-Prepare?

2-Prepare gebruikt u om na een ziekte snel te herstellen. Mocht u niet ziek zijn is 2-Prepare een goede manier om uw gezondheid op peil te houden. Dit voedingssupplement is ook geschikt voor sporters. Glutamine draagt namelijk bij aan een optimale spierconditie en houdt bovendien de bloedsuikerspiegel tijdens het sporten in evenwicht.  2-Prepare is glutenvrij, bevat geen cafeïne en is geschikt voor vegetariërs.

Wanneer gebruikt u geen 2-Prepare?

2-Prepare is niet geschikt voor kinderen. Daarnaast dient u 2-Prepare niet te gebruiken als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten, zwanger bent of borstvoeding geeft en jonger dan 18 jaar bent.

Hoe dient u 2-Prepare te gebruiken?

2-Prepare bestaat uit twee zakjes. Een zakje bevat L-glutamine poeder, het andere zakje bevat een capsule met EGCG. Slik de capsule zonder te kauwen door met wat water. Het poeder kunt u eerst in een half glas water oplossen. Roer goed om en drink de vloeistof direct op. Neem 2-Prepare bij voorkeur tijdens of net na de maaltijd in.

Dosering

De aanbevolen dosering is als volgt:
De eerste 10 dagen driemaal daags 1 dubbel sachet
Daarna een- tot tweemaal daags 1 dubbel sachet.

De aanbevolen dosering bij het aansterken na ziekte:
Tweemaal daags 1 dubbel sachet.

Bijwerkingen 2-Prepare

De ingrediënten van 2-Prepare veroorzaken geen bijwerkingen.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “2-Prepare”