Menu
Sale

3M Mondmasker

* Oorspronkelijke prijs was: € 4,50.Huidige prijs is: € 3,15.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is een 3M mondmasker?

De FFP2 en FFP3 mondmaskers van 3M bieden bescherming tegen het inademen van virussen en bacteriën. De kans dat u geïnfecteerd raakt met een besmettelijke ziekte zoals griep wordt hierdoor stukke kleiner. Diegene die ziek is en ook een masker draagt kan iemand anders minder makkelijk besmetten.

Wanneer gebruikt u een 3M mondmasker?

Steeds vaker breken er nieuwe of besmettelijke ziektes uit. Deze aandoeningen worden onder meer overdragen door hoesten of niezen. De ziekteverwekker verspreidt zich dan via minuscule druppeltjes speeksel die de lucht in worden geblazen. Wie deze druppeltjes binnenkrijgt, wordt vervolgens ook besmet. Een gewoon stofmasker beschermt niet genoeg tegen besmettelijke ziektes. FFP2 en FFP3 mondmaskers doen dat wel. Ze worden onder andere gebruikt door medisch personeel, zoals artsen, chirurgen, tandartsen en verpleegkundigen. De mondmaskers beschermen onder andere tegen de volgende aandoeningen:

  • Mexicaanse griep
  • Vogelgriep
  • Tuberculose
  • SARS
  • Varkensgriep
  • MRSA

Hoe gebruikt u de 3M mondmasker?

Plaats het mondkapje over neus en mond en bevestig het masker om het hoofd door middel van de elastieken. Om een besmetting met een virus of bacterie te voorkomen, moet minstens een masker van type PPF2 gedragen worden. Maskers van het type FFP3 geven nog meer bescherming en zekerheid. De maskers zijn meer dan 99% effectief als het gaat om de filtratie van bacteriën. De PPF2- en PPF 3-maskers van 3M voldoen aan de EN-149:2001 norm en hebben een comfortabele pasvorm. De maskers zijn bedoeld voor eenmalig gebruik.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “3M Mondmasker”