Menu
Sale

Airomir

Artikelnummer: dcf6a3264678.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 75,00.Huidige prijs is: € 62,62.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Airomir?

Airomir wordt gebruikt voor het verwijden van de luchtwegen. Het wordt ook wel een luchtwegverwijder genoemd. Een Airomir inhaler wordt veel door astma patiënten gebruikt. Ook mensen met chronische aandoeningen aan de luchtwegen, zoals chronische bronchitis, emfyseem en COPD gebruiken Airomir om aanvallen van benauwdheid te voorkomen. Airomir werkt met de hulp van de stof salbutamol welke ervoor zorgt dat de spieren zich gaan ontspannen en het ademhalen gemakkelijker wordt.
Airomir wordt gebruikt als u last heeft van de luchtwegen. U heeft een benauwd gevoel en voelt dat het ademhalen moeilijker gaat. U kunt dan gebruik maken van de Airomir inhaler om zo ervoor te zorgen dat uw luchtwegen weer een stuk wijder worden. Het adem halen zal dan vanzelf weer een stuk gemakkelijker gaan.
Ook tijdens een astma aanval kunt u Airomir gebruiken. U helpt de verkrampte spieren dan te ontspannen om weer beter te ademen.

Wanneer kunt u geen Airomir gebruiken?

Als u Airomir wilt gebruiken als u zwanger bent dan adviseren wij u om eerst contact op te nemen met uw arts. Dit in verband met het geven van borstvoeding.

Hoe dient u Airomir te gebruiken?

Als u Airomir wilt gebruiken dan dient u eerst de inhaler te schudden. Als het om de eerste keer gaat wanneer u de inhaler gaat gebruiken of wanneer u de inhaler meer dan twee weken niet heeft gebruikt, dan moet u de eerste vier pufjes niet gebruiken. Voordat u de Airomir gaat gebruiken ademt u zo veel mogelijk uit om dan de inhaler aan de mond te plaatsen en rustig en ook diep in te ademen. Doe dit tot de longen vol zijn. Houdt nu de adem voor een tiental seconden vast en adem dan weer rustig alles uit. U zult merken dat de spieren minder verkrampt aanvoelen en u weer vrij kunt ademen.

Dosering

De dosering van Airomir is verschillend naargelang waar u het voor gebruikt. Zo kunt u bij inspanningsastma twee inhalatie gebruiken voordat u gaat sporten of lichamelijk werk gaat doen. Als het gaat om een acute benauwdheidsaanval te bestrijden bij volwassen dan zijn een tot twee pufjes van de Airomir inhaler voldoende. Voor volwassenen is het advies om niet meer dan acht inhalaties per dag te doen. Bij kinderen is dit de helft en is het maximum vier inhalaties per dag.

Eventuele bijwerkingen

Als u Airomir gebruikt dan kunt u last krijgen van trillingen in de armen en of de benen. Ook is het mogelijk dat u hartkloppingen krijgt. Daarnaast kunnen kinderen extra actief raken door de Airomir te gebruiken.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Airomir”