Menu
Sale

Alli Orlistat

Artikelnummer: 4723ed3efbf2.

* Oorspronkelijke prijs was: € 74,90.Huidige prijs is: € 66,90.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Alli Orlistat?

Alli Orlistat is een afslankmiddel dat de opname van vet uit voedingsmiddelen sterk vermindert. De werkzame stof in het middel heeft invloed op de enzymen die vet verteren in het lichaam en hierdoor kunnen de darmen minder vet opnemen uit voedingsmiddelen. Het ongebruikte vet dat niet in het lichaam terecht komt door het gebruik van Alli Orlistat, wordt afgevoerd via de ontlasting. Omdat deze calorieën niet in het lichaam opgeslagen worden, valt de gebruiker van het afslankmiddel snel af.

Wanneer gebruikt u Alli Orlistat?

Alli Orlistat wordt gebruikt door mensen die af willen vallen en een BMI hebben van 28 punten of hoger. Alli Orlistat zorgt er niet alleen voor dat deze mensen sneller afvallen, maar ook dat het afvallen gemakkelijker wordt. Gaan de kilo’s er sneller vanaf, dan is het namelijk gemakkelijker het afvalproces vol te houden en is er meer kans op goede resultaten.

Wanneer gebruikt u geen Alli Orlistat?

Alli Orlistat is niet geschikt voor mensen die overgevoelig zijn voor de werkzame stof in het middel, orlistat. Ook is het middel niet geschikt voor mensen die overgevoelig zijn voor de hulpstoffen van het middel, die in de bijsluiter van het afslankmiddel beschreven worden. Mensen die lijden aan chronisch malabsorbtiesyndroom of een leverstoornis mogen het afslankmiddel ook niet gebruiken.

Hoe dient u Alli Orlistat te gebruiken?

Alli Orlistat wordt gebruikt in de vorm van een capsule, die vlak voor, tijdens of uiterlijk een uur na de maaltijd met wat water ingenomen moet worden. Alli Orlistat werkt enkel als er vet in de ingenomen voedingsmiddelen zit. Na het eten van een schaaltje yoghurt zonder vet of het eten van een appel, is het innemen van een capsule dan ook niet nodig.

Voor optimale resultaten bij het gebruik van Alli Ortistat, wordt het eetpatroon aangepast en moet de gebruiker ook meer bewegen.

Dosering

De aanbevolen hoeveelheid van Alli Ortistat is driemaal daags 1 capsule voor, tijdens of tot 1 uur na de maaltijd innemen. Het middel mag niet langer dan zes maanden achtereen gebruikt worden zonder advies van een arts. Verder is het middel ook niet geschikt voor kinderen die jonger zijn dan 18 jaar oud.

Bijwerkingen

Tijdens het gebruik van Alli Ortistat kunnen er bijwerkingen optreden, waaronder buikpijn, vettige ontlasting, diarree en winderigheid. Door minder vet te eten, kunnen deze klachten minder worden of zelfs helemaal verdwijnen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Alli Orlistat”