Menu
Sale

Almogran

Artikelnummer: 1a7f4e35047f.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 58,49.Huidige prijs is: € 53,70.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Almogran?

Almogran valt ond er de groep van medicijnen met de naam triptanen. Almogran is een medicijn wat bij migraine wordt gebruikt. Almogran helpt om de bloedvaten in de hersenen te laten vernauwen waardoor de hoofdpijn en migraine afneemt.

Wanneer gebruikt u Almogran?

Almogran is een medicijn wat gebruikt wordt bij migraine. Bij migraine heb je vaak een heftige en ook bonzende hoofdpijn aan een kant van het hoofd. Het kan zelfs zo zijn dat mensen flikkeringen of verstoringen heeft aan het gezichtsveld. Daarnaast treed er misselijkheid op en een overgevoeligheid voor geluiden en licht. Een normale migraine kan een paar uren tot een paar dagen duren. Met Almogran is het mogelijk om de hoofdpijn te verlichten. En dat is voor iemand die weet wat migraine is een hele verademing.

Wanneer kunt u geen Almogran gebruiken?

Almogran is niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar. Ook tijdens de zwangerschap en bij borstvoeding is het alleen op advies van een arts in te nemen. Moet u nog gaan rijden? Neem dan geen Almogran. Het kan namelijk uw rijvaardigheden aantasten en u kunt duizelig worden. Beperk uw alcohol inname om een nieuwe migraine aanval te voorkomen. Het kan er tevens voor zorgen dat u duizelig wordt.

Hoe dient u Almogran te gebruiken?

Als u merkt dat er een migraine aanval komt dan is het goed om een dosis Almogran te nemen. Het middel moet u niet gaan gebruiken als u nog geen klachten of symptomen heeft. Als u niet direct een verschil merkt dan kunt u het beste niet nog een dosis Almogran nemen. Dit zal namelijk niet werken. Als de Almogran wel werkt, maar u voelt dat er nog een migraine aanval komt dan kunt u nog een dosis Almogran nemen. Doe dit niet eerder dan twee uur na de eerste dosis Almogran.

Dosering

Het is mogelijk om Almogran te kopen in een set van drie tabletten van 12,5 milligram. Gebruik maximaal twee tabletten Almogran per etmaal (twaalf uur). Gebruik een tweede dosis niet binnen twee uur na de eerste dosis Almogran.

Eventuele bijwerkingen

Het kan zijn dat de volgende bijwerkingen optreden als u Almogran gebruikt. Veel genoemde klachten zijn een slaperig gevoel krijgen, suffig worden of je duizelig voelen. Daarnaast kunnen maag en darmklachten optreden als misselijkheid en diarree. Ook een tintelend gevoel in de huid kunnen optreden. Daarnaast kun je een beklemd gevoel krijgen in de keel of de borst. Het duurt vaak een paar uur voordat de klachten verdwijnen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Almogran”