Menu
Sale

Aloelixir

*  17,90

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Aloelixir?

Aloelixir Aloë Vera-sap kan voor allerlei alledaagse problemen worden gebruikt. Het ondersteunt het lichaam bij herstel tijdens en na ziektes. Het is geen medicijn maar een toevoeging op uw voeding. Aloelixir heeft verschillende producten, zie hieronder een korte beschrijving.

Aloelixir Aloe Vera Huidgel Puur
Aloelixir Aloe Vera Huidgel Puur is een 99% pure Aloë Vera gel. Breng het 1-2 keer per dag als bodylotion of op de aangedane huid aan.

Aloelixir Aloe Vera Gold Gel
De Aloelixir Aloe Vera Gold Gel is gemaakt op basis van echte Aloë Vera, kamille en Manzanilla. Met extra vitamine A en F, werkt rustgevend voor de aangedane huid.

Aloelixir Aloë Vera shampoo
Aloelixir Aloë Vera Shampoo reinigt haar en hoofdhuid. De pure Aloë Vera stimuleert de hoofdhuid waardoor de haarzakjes actief worden en de normale activiteiten van het haar worden geactiveerd. Uw haar wordt mooier, voller en glanzender.

Aloelixir Aloë Vera Nachtcreme
Aloelixir Aloë Vera Nachtcreme geeft de huid een intensieve en hoogwaardige verzorging tijdens de nacht. De creme werkt diep door in de huid en harmoniseert deze door het grote aandeel Aloë Vera-sap en de toevoeging van vitamine A, E & F.

Aloelixir Aloë Vera Douchegel
Aloelixir Aloë Vera Douchegel met pro-vitaminen is een genot voor de huid. De beschermende werking van de Aloë Vera geeft een heerlijk zacht gevoel. De Aloelixir Douchegel maakt de huid soepel en regenereert de poriën diep. Daarmee garandeert het een schone frisse en jongere huid. Schuimt bijna niet.

Aloelixir Aloë Vera Make-up Remover
Aloelixir Aloë Vera Make-up Remover droogt de huid niet uit en tast de huidzuurgraad niet aan. Door de aanwezige Aloë Vera, Lindebloesem en Salie in de remover, wordt de huid op een milde manier verzorgd. Aloelixir Aloë Vera Make-up Remover kan dagelijks worden gebruikt.

Aloelixir Aloe Vera Hand & Nagelcreme
Aloelixir Aloe Vera Hand & Nagelcreme gebruikt u voor de behandeling van kloven, het verhelpt handpijnen en verbeterd uw nagelriemen, nagelranden worden zachter en soepeler.

Aloelixir Aloe Vera Face Tonic
Aloelixir Aloë Vera Face Tonic gebruikt men voor de nabehandeling van de dagelijkse reiniging, het verwijdert de achtergebleven resten vuil en make-up.

Hoe dient u Aloelixir te gebruiken?

Aloelixir Aloë Vera sap dient voor de maaltijd te worden gedronken, bij voorkeur ‘s ochtends op een lege maag. Daardoor worden de stoffen in de maag geneutraliseerd en kunnen de mineraalstoffen en proteïnen beter worden opgenomen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Aloelixir”