Menu
Sale

Amitriptyline

Artikelnummer: 8a0a4e37b3b8.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 56,00.Huidige prijs is: € 51,20.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Amitriptyline?

Amitriptyline is een heropname remmer. Amitriptyline zorgt ervoor dat neurotransmitters, dit zijn stoffen die signalen tussen de cellen van de zenuwen overbrengen, niet opnieuw worden opgenomen. Als neurotransmitters steeds opnieuw worden gebruikt dan kan er een tekort aan neurotransmitters ontstaan in het lichaam. Hierdoor kan er migraine, depressie of zenuwpijn ontstaan. Er kunnen dus volop klachten ontstaan als er niet voldoende neurotransmitters zijn in het lichaam. Met Amitriptyline wordt het tekort aan neurotransmitters verminderd en verdwijnen de symptomen dus.

Wanneer gebruikt u Amitriptyline?

Amitriptyline wordt vaak gebruikt bij pijn van de zenuwen, spanning hoofdpijn en ook bij migraine. Daarnaast wordt Amitriptyline veel gebruikt om de klachten van depressies, spierpijn en posttraumatische stressstoornissen te bestrijden.

Wanneer kunt u geen Amitriptyline gebruiken?

Als u zwanger bent of borstvoeding geeft wordt het gebruik van Amitriptyline tabletten afgeraden. Ook is het beter om niet aan het verkeer deel te nemen als u de Amitriptyline medicijnen inneemt.

Hoe dient u Amitriptyline te gebruiken?

Amitriptyline krijgt u in de vorm van tabletten welke u met wat water kunt innemen. Als u een gevoelig maag heeft dan is het verstandig om de Amitriptyline tabletten in te nemen tijdens een maaltijd. Als u een dosis Amitriptyline vergeten bent in te nemen dan kunt u het beste deze alsnog innemen, tenzij het al tijd is voor de volgende dosis Amitriptyline. Het is niet verstandig om een dubbele dosis Amitriptyline te nemen. Sla dan gewoon een keer over.

Dosering

Amitriptyline wordt aangeboden in een pak van 28 tabletten van 25 milligram. Afhankelijk van de klachten kunt u de Amitriptyline tabletten voor een bepaalde periode gaan innemen.

Eventuele bijwerkingen

Niet iedereen zal bijwerkingen krijgen van de Amitriptyline medicijnen. Het kan echter wel voorkomen. U kunt dan last krijgen van en slaperig gevoel, sufheid, duizeligheid. Ook een droge mond en gewichtstoename kan door de Amitriptyline medicijnen komen. Als u ook alcohol inneemt dan kunt u duizelig worden. Beperk uw inname van alcohol dus tot een minimum of neem helemaal geen alcohol.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Amitriptyline”