Menu

Amoxicilline

5.00 van 5 gebaseerd op 1 waardering
(1 klantbeoordeling)
SKU: b4cf91cac60b.
Categorie:

*  53,90

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Amoxicilline?

Amoxicilline wordt voorgeschreven tegen bacteriële infecties. Het middel wordt vooral voorgeschreven bij een blaasontsteking, luchtwegontsteking, longontsteking, hersenvliesontsteking, ziekte van Lyme en bij het trekken van een tand. Het werkzame bestanddeel in dit middel is amoxicilline en penicilline. Het medicijn hoort bij de antibiotica en bestrijdt infecties. De medicijnen zijn verpakt als capsules en worden vaak iedere zes uur ingenomen. Een amoxicilline kuur duurt meestal tussen de vijf en tien dagen. De (online) arts kunt u verder helpen bij het bepalen van de lengte van de antibiotica kuur.


Amoxicilline kopen zonder recept

Kies via onderstaande tabel de gewenste dosering Amoxicilline die u wilt bestellen! Bent u niet zeker van uw gekozen dosering? Geen probleem! In overleg met de aangesloten (online) arts kan de dosering achteraf nog worden aangepast. Onderstaande prijzen zijn inclusief de kosten van dit consult met de (online) arts.

Dosering Prijs * Bestellen
500 mg 21 caps. € 53,90 Bestel nu »
750 mg 20 tabl. € 54,50 Bestel nu »
1000 mg 20 tabl. € 58,50 Bestel nu »

* Inclusief online arts consult


Gebruik

Bij gebruik van Amoxicilline moet u altijd het advies van uw (online) arts volgen. Er zijn twee verschillende manieren om de tabletten te gebruiken. U kunt het tablet oplossen in water en daarna opdrinken of u slikt het tablet (mag in stukjes gebroken worden) door met water. De meeste gebruikte dosering voor kinderen vanaf 12 jaar of volwassen is 750 mg tot 3000 mg per dag à 2 of 3 doses. Lees altijd goed de bijsluiter voordat u het medicijn inneemt.

Wanneer kunt u geen Amoxicilline gebruiken?

Mocht u overgevoelig of zelfs allergisch zijn voor Amoxicilline of de stoffen die in dit middel zitten, dan mag u dit middel niet innemen. Raadpleeg altijd uw (online) dokter als u merkt dat u allergisch bent voor dit middel. Bij zwangerschap mag dit middel gebruikt worden als u de aangegeven dosis slikt. Er zijn geen nadelige gevolgen bekent voor het kind bij dit middel. Ook kan er borstvoeding worden gegeven aan uw kind. Mocht u dit medicijn gebruiken samen met andere medicijnen, geef dit dan aan bij een deskundige, zodat deze kan bepalen of het in combinatie met andere medicijnen gebruikt kan worden.

Hoe dient u Amoxicilline te gebruiken?

Lees altijd eerst goed het etiket door hoe u dit middel moet gebruiken en bij vragen raadpleeg een (online) arts. U kunt de capsules eerst laten oplossen in water en dan innemen, maar het mag ook in z’n geheel ingenomen worden met water. Mochten de klachten niet meer aanwezig zijn, dan moet u het medicijn sowieso twee dagen door blijven slikken, omdat de bacteriën nog niet verdwenen hoeven te zijn. Mocht dit middel langer voorgeschreven zijn dan twee dagen nadat de klachten verdwenen zijn, dan moet u dit opvolgen.

Dosering

Dit medicijn is verkrijgbaar in 250 mg en 500 mg capsules bij bovenstaande online apotheek. De dosering hangt af van de ernst van de bacteriële infectie. De (online) arts zal bepalen welke dosering voor u van toepassing is. Mocht u merken dat u een te lage dosering heeft gekregen, raadpleeg dan de deskundige die u geholpen heeft. Het kan voorkomen dat de bacteriële infectie toch ernstiger is dan gedacht. De deskundige kan u een zwaardere dosis of meerdere capsules per dag voorschrijven.

Eventuele bijwerkingen

De bijwerkingen die voor kunnen komen bij het gebruik van Amoxicilline zijn bekende symptomen van het gebruik van medicijnen. Misselijkheid, braken, diarree, jeuk, huiduitslag en verkleuring van de tanden zijn bekende bijwerkingen van Amoxicilline, maar komen zelden in ernstige vorm voor. Mocht u er toch teveel last van hebben of meerdere bijwerkingen voorvallen, neem dan contact op met uw huisarts of de arts die u dit medicijn heeft voorgeschreven.

Bestel nu »

1 review for Amoxicilline

  1. Joep V.
    5 van 5

    Effectieve antibiotica en zeer snelle en discrete levering

Een beoordeling toevoegen