Menu
Sale

Antigrippine

* Oorspronkelijke prijs was: € 4,85.Huidige prijs is: € 3,20.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Antigrippine?

Antigrippine is een pijnstillend en koortsverlagend medicijn. De werkzame stoffen zijn paracetamol en coffeïne. Daarnaast bevatten de tabletten ook vitamine C. Antigrippine kan gebruikt worden bij pijn en koorts als gevolg van griep, verkoudheid of andere oorzaken.

Wanneer gebruikt u Antigrippine?

De paracetamol in Antigrippine verlaagt de koorts en vermindert pijnklachten. De toegevoegde coffeïne werkt opwekkend. U voelt zich daardoor energieker. Coffeïne versterkt tevens de werking van paracetamol, waardoor het middel extra snel effect heeft. Vitamine C geeft de weerstand een boost en helpt het lichaam op die manier sneller te genezen. Antigrippine is daardoor zeer geschikt om in te nemen bij griep- of verkoudheidsklachten. U kunt deze pijnstiller echter ook gebruiken bij andere pijnklachten, zoals hoofdpijn, kiespijn, spier- of gewrichtspijn, pijn na een inenting of tandheelkundige ingreep of menstruatiepijn.

Wanneer gebruikt u geen Antigrippine?

Neem Antigrippine niet in als u overgevoelig bent voor paracetamol, coffeïne, vitamine C of een van de hulpstoffen. Gebruik dit geneesmiddel niet als u lijdt aan een lever- of nierafwijking. Gebruik Antigrippine niet in combinatie met andere paracetamol bevattende medicijnen. Het gebruik van Antigrippine wordt afgeraden tijdens de zwangerschap of de periode waarin borstvoeding wordt gegeven. Daarnaast is het medicijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar.

Hoe dient u Antigrippine te gebruiken?

Los de tablet Antigrippine op in een glas water, roer de vloeistof goed om en drink direct op. U kunt de tabletten ook in hun geheel doorslikken met behulp van een glas water.

Dosering

Antigrippine is niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar. De dosering is als volgt:
Volwassenen en kinderen vanaf 15 jaar: 2 – 4 tabletten per keer. De maximale dagdosering is 12 tabletten.
Kinderen van 12 tot 15 jaar: 2 tabletten per keer. De maximale dagdosering is 12 tabletten.
Kinderen van 9 tot 12 jaar: 1,5 tabletten per keer. De maximale dagdosering is 9 tabletten.
Kinderen van 6 tot 9 jaar: 1 tablet per keer. De maximale dagdosering is 6 tabletten.

 

 

Bijwerkingen

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Antigrippine”