Menu
Sale

Anugesic HC

Artikelnummer: 78bc266f5627.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 55,00.Huidige prijs is: € 50,50.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Anugesic HC?

Anugesic HC is een geneesmiddel dat wordt gebruikt bij aambeien en andere irritaties in of rond de anus. Het product bestaat uit twee hoofdbestanddelen: hydrocortison, dat een ontstekingsremmende werking heeft, en pramocaïne.

Anugesic HC wordt gebruikt als iemand last heeft van aambeien of andere irritaties bij de anus. Anugesic HC bestaat uit twee bestanddelen. Het eerste is hydrocortison welke een remmende werking op de ontsteking heeft. Daarnaast zit er ook pramocaïne in Anugesic HC. Dit middel verdooft de huid plaatselijk. Ook zitten er stoffen in de Anugesic HC welke zorgen voor een beschermende werking. Anugesic HC helpt om het jeuken en de pijn te verlichten. Ook helpt het om sneller te genezen.

Wanneer gebruikt u Anugesic HC?

Anugesic HC wordt gebruikt om aandoeningen bij de anus, waaronder aambeien, anale kloofjes en scheurtjes mee te behandelen. Aambeien zijn meestal de reden om Anugesic HC te gebruiken. Aambeien ontstaan wanneer de zwellichaampjes achter de anus zich gaan opzetten. Dit kan komen door te hard persen bij de ontlasting. Ook kan het komen door een zwangerschap of een bevalling. Jeuk en ook pijn rondom de anus en soms wat helder rood bloed bij het poepen zijn symptomen van aambeien. Het kan soms voorkomen dat aambeien naar buiten komen. Men spreekt dan van uitwendige aambeien. Aambeien gaan vaak wel vanzelf over en zijn niet gevaarlijk. De Anugesic HC zorgt er echter voor dat het proces versneld en de aambeien sneller weer kleiner worden en de pijn en jeuk wat weggaan.

Wanneer kunt u geen Anugesic HC gebruiken?

Als u zwanger bent dan kunt u het beste met uw arts overleggen of het verstandig is om Anugesic HC te gebruiken.

Hoe dient u Anugesic HC te gebruiken?

Anugesic HC is beschikbaar in een crème vorm. De Anugesic HC crème dient dunnetjes op de plekken rondom de anus te worden aangebracht. Als de aambeien wat dieper weg zitten dan kan de Anugesic HC crème met een applicator worden aangebracht. Deze zit bij de Anugesic HC set. U kunt in de bijsluiter lezen hoe u de applicator kunt gebruiken. Anugesic HC dient u niet langer dan een week te gebruiken.

Dosering

De Anugesic HC creme dient u twee keer per dag te gebruiken en iedere keer als u heeft gepoept. U dient dan een dunne laag aan te brengen op en rondom de aambeien.

Eventuele bijwerkingen?

Anugesic HC kent vaak geen bijwerkingen. Indien deze er toch zijn dan gaat het vaak om huiduitslag door een overgevoelige huid voor een van de bestandsdelen van Anugesic HC.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Anugesic HC”