Menu
Sale

Anusol

Categorie:

*  42,45

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Anusol?

Anusol is een medicijn welke de irritatie en het ongemak veroorzaakt door aambeien kan verzachten.

Wanneer gebruikt u Anusol?

Aambeien of hemorroïden zullen bij bijna de helft van de bevolking een keer optreden. Dit zorgt voor zwelling, ontsteking, jeuk en ongemak. Anusol is in twee vormen verkrijgbaar. Namelijk als zetpil en als Anusol zalf. Deze middelen bevatten verschillende bestanddelen die het ontstoken en pijnlijke gebied verzachten en het heelproces bevorderden. Daarnaast worden verdere infecties voorkomen.

Wanneer gebruikt u geen Anusol?

Anusol mag niet gebruikt worden wanneer er barstjes in de huid zijn opgetreden als gevolg van genitale wratten of zweren die veroorzaakt zijn door een bacteriële, virus of schimmelinfectie. Verder is dit medicijn ook niet geschikt voor mensen die in het verleden een allergische reactie op een van ingrediënten heeft gehad.

Hoe dient u Anusol te gebruiken?

De zalf dient minstens tweemaal daags te worden aangebracht (‘s ochtends éénmaal en ‘s avonds éénmaal) en daarnaast ook na elke stoelgang. Let op: dit middel mag maximaal vier keer per dag worden aangebracht. De zetpillen mogen maximaal driemaal daags worden ingebracht. Eénmaal ‘s ochtends, éénmaal ‘s avonds en éénmaal na de stoelgang.

Bijwerkingen

Bijwerkingen bij Anusol zullen mild zijn. En kunnen in enkele gevallen gevoeligheid, branderig gevoel, irritatie of uitslag veroorzaken. Neem bij bijwerkingen contact op met de arts.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Anusol”