Menu
Sale

Arachis Oil Enema

Artikelnummer: 21ab7c638b10.
Categorie:

*  54,50

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Arachis Oil Enema?

Arachis Oil Enema is een klysma met de werkzame stof arachideolie (pindaolie). Arachideolie stimuleert de peristaltiek in de darmen en zorgt ervoor dat vastzittende ontlasting zacht en soepel wordt. Arachis Oil Enema wordt gebruikt om de darmen te stimuleren en om een vastzittende ontlasting te verzachten en soepeler te maken, waardoor het de darmen uit kan gaan. Arachis Oil Enema is een klysma met onder ander de stof arachideolie, wat ook wel pindaolie genoemd wordt.

Wanneer gebruikt u Arachis Oil Enema?

Arachis Oil Enema wordt gebruikt als iemand obstipatie heeft en de ontlasting de darmen verstoppen. Obstipatie wordt ook wel constipatie genoemd en kan komen doordat je niet naar het toilet gaat of het steeds uitstelt. Ook kan het komen door te weinig lichaamsbeweging. Ook een ziekte kan de oorzaak zijn van de obstipatie. Een verkeerd dieet met te weinig water en te weinig vezels kan ook zorgen voor obstipatie. Daarnaast gebeurt het ook vaak bij een zwangerschap dat men last krijgt van obstipatie. Het is goed om te weten dat er dan Arachis Oil Enema is om het lichaam mee te behandelen. En om te zorgen dat de obstipatie verdwijnt en je weer naar het toilet kunt gaan.+

Wanneer kunt u geen Arachis Oil Enema gebruiken?

Heeft u een pinda allergie? Dan kunt u Arachis Oil Enema niet gebruiken. In Arachis Oil Enema zit namelijk pinda olie. Ook is Arachis Oil Enema niet geschikt voormensen welke last hebben van een ontsteking aan de darmen. Denk aan de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa. Ook als u een darmobstructie heeft kunt u de Arachis Oil Enema niet gebruiken.

Hoe dient u Arachis Oil Enema te gebruiken?

Arachis Oil Enema wordt via de anus aangebracht. Dit wordt ook wel rectaal genoemd. Het is slim om de tube Arachis Oil Enema eerst te openen om hem in een warm water badje te leggen. De olie komt zo op de temperatuur van het lichaam waardoor het fijner voelt als het wordt aangebracht. Hierna kunt u het klysma aanbrengen met de hulp van de instructie van de verpakking. Het beste is om te gaan liggen. Als de klsyma is ingewerkt dan zal je de drangkrijgen om naar het toilet te gaan. En dat is natuurlijk wat de bedoeling is!

Dosering

Arachis Oil Enema komt in een verpakking voor het gebruik van een sessie. Er zit 130 milliliter Arachis Oil Enema in de tube. Als u meerdere klysma’s nodig heeft dan zult u dus een meervoud aan verpakkingen moeten aanschaffen.

Eventuele bijwerkingen

Er zijn enkele bijwerkingen mogelijk bij het gebruik van Arachis Oil Enema . Denk hierbij aan buikpijn. Dit kan helemaal voorkomen als de klysma aan het inwerken is. Ook kun je diarree krijgen of irritatie van de anus.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Arachis Oil Enema”