Menu
Sale

Arlevert

Artikelnummer: c6869926992c.

*  89,00

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Arlevert?

Arlevert is een medicijn dat een tweetal werkzame stoffen bevat. Deze stoffen, cinnarizine en dimenhydrinaat (ook bekend als difenhydramine) behoren beide tot de medicijngroep van antihistaminen. Arlevert kent als medicijn twee stoffen welke van belang zijn. Zo zit er cinnarizine in Arlevert en ook dimenhydrinaat (wat ook wel difenhydramine genoemd wordt) in Arlevert welke beide tot de groep van medicijnen antihistaminen behoord.

Wanneer gebruikt u Arlevert?

Arlevert wordt aangeraden als u symptomen heeft van vertigo. Duizeligheid, misselijkheid en een draaierig gevoel vallen hieronder. Deze symptomen van vertigo ontstaan doordat er problemen zijn met het evenwichtsorgaan in het binnenoor. Arlevert helpt om de signalen vanaf het evenwichtsorgaan naar het centrum van misselijkheid in de hersenen te blokkeren. Hierdoor wordt alles meer dragelijk en verdwijnen de symptomen.

Wanneer kunt u geen Arlevert gebruiken?

Als u jonger bent dan 18 jaar dan dient u geen Arlevert te gebruiken. Ook als u zwanger bent of borstvoeding moet geven kunt u beter geen Arlevert gebruiken. Het medicijn Arlevert kan in de moedermelk komen en een schadelijk effect op uw kind hebben. Ook als u overgevoelig bent voor de hoofdbestanddelen of andere ingrediënten van Arlevert kunt u het beter niet nemen. Als u aan epilepsie, alcoholmisbruik, een hoger druk in de ogen of hersenen heeft, hart- en vaatziekten heeft of prostaatproblemen of leverfalen of nierfalen heeft dan kunt u beter het medicijn Arlevert niet nemen.

Hoe dient u Arlevert te gebruiken?

U dient het advies van de dokter of apotheker op te volgen als u Arlevert gaat innemen. Ook is het natuurlijk goed om eerst de bijsluiter te lezen. Arlevert is een medicijn welke u tijdens of na de maaltijd dient in te nemen met wat water.

Dosering

Arlevert tabletten zijn er met 20 milligram en met 40 milligram werkzame stoffen. Gebruik Arlevert niet langer dan vier weken achter elkaar.

Eventuele bijwerkingen

Ook bij Arlevert kunnen er bijwerkingen optreden. Wat vaak voorkomt is het slaperig worden. Vaak gaat dit snel weer voorbij. Als slaperig wordt van de Arlevert dan zult u ook minder alert zijn. Het is daarom af te raden om een auto of andere voertuigen te besturen. Andere klachten zijn het krijgen van hoofdpijn, maag- en darmklachten, diarree en het krijgen van een droge mond.

Ook kunnen er in combinatie met andere medicijnen bijwerkingen optreden. Het is daarom belangrijk om te informeren of het medicijn goed samengaat met, met name medicijnen tegen een verhoogde bloeddruk en ter behandeling van hartritme stoornissen of antidepressiva.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Arlevert”