Menu
Sale

Arthrotec

Artikelnummer: 594fb7c2368f.

* Oorspronkelijke prijs was: € 89,00.Huidige prijs is: € 84,70.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Arthrotec?

Arthrotec is een pijntstiller en een maagbeschermer in één geneesmiddel. De werkzame stof van het geneesmiddel is diclofenac en dit stofje behoort tot de ontstekingsremmende pijnstillers op de markt. Door Arthrotec te nemen, wordt de pijn snel minder en worden ontstekingsreacties als zwelling, koorts en roodheid van de huid ook tegengegaan.

De andere werkzame stof van het geneesmiddel is misoprostol. Deze stof zorgt ervoor dat de maag beschermd wordt tegen de bijwerkingen van het geneesmiddel, zodat er geen bloedingen en zweren kunnen ontstaan door het gebruik van de pijnstiller.

Wanneer gebruikt u Arthrotec?

Arthrotec wordt gebruikt door mensen met diverse reumatische aandoeningen, waaronder artrose, de ziekte van Bechterew en reumatoïde artritis. Het geneesmiddel vermindert de klachten van de reumatische aandoeningen, zoals pijn en gezwollen, rode en warme gewrichten. Het geneesmiddel wordt voornamelijk voorgeschreven aan mensen die snel last hebben van hun maag, aangezien Arthrotec de maag beschermt tegen vervelende bijwerkingen.

Wanneer kunt u geen Arthrotec gebruiken?

Arthrotec is niet voor iedereen geschikt. Het geneesmiddel mag niet gebruikt worden door mensen die overgevoelig zijn voor diclofenac of misoprostol, maar ook niet door mensen met een bloeding in het maag-darmkanaal, een bloeding in de hersenen, mensen met een maag-darmzweer of mensen die een bypassoperatie moeten ondergaan of net gehad hebben. Mensen met ernstige nier- of leverstoornissen en/of een probleem met de bloedsomloop, kunnen Arthrotec ook niet gebruiken.

Hoe dient u Arthrotec te gebruiken?

Arthrotec wordt ingenomen met een beetje water. De pijnstillende werking van het geneesmiddel begint ongeveer een uur na het innemen van het medicijn en blijf tot twaalf uur lang aanhouden. Het kan enkele dagen duren voor klachten als zwelling en roodheid verminderen. Door Arthrotec voor of na de maaltijd in te nemen, is de kans op bijwerkingen in de vorm van maag-darmklachten aanzienlijk minder.

Dosering

Het geneesmiddel Arthrotec is beschikbaar in diverse doseringen. De arts bepaalt welke dosering de gebruiker van het geneesmiddel krijgt. Deze dosering wordt aangepast op basis van de klachten van de gebruiker.

Over het algemeen wordt de standaard dosering van twee tot drie maal daags 1 tablet in de voorgeschreven sterkte gehanteerd. Arthrotec is niet geschikt voor kinderen. Volwassenen die het geneesmiddel gebruiken, mogen nooit afwijken van de voorgeschreven dosering. Werkt de voorgeschreven dosering niet goed, dan kan de dokter de dosering eventueel verhogen.

Bijwerkingen

Bij het gebruik van Arthrotec kan de gebruiker last krijgen van bijwerkingen. Denk hierbij aan maag-darmklachten, maar ook aan hoofdpijn, duizeligheid, slaapproblemen en huiduitslag. Bij langdurige last van de bijwerkingen van Arthrotec kan de gebruiker contact opnemen met een dokter.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Arthrotec”