Menu
Sale

Avodart DHT

Artikelnummer: 2ac0dcf769c3.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 95,00.Huidige prijs is: € 86,20.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Avodart DHT?

Avodart DHT is een geneesmiddel dat dutasteride bevat. Dutasteride is een medicijn dat binnen de groep anti-androgenen valt: middelen die de werking van testosteron verminderen. Door Avodart DHT te gebruiken, wordt de vorming van DHT vermindert. DHT of dihydrotestosteron is een stof die de prostaat laat groeien. Groeit de prostaat te hard, dan kan de urinebuis bekneld raken en kan de patiënt te maken krijgen met vervelende klachten. Door Avodart DHT te gebruiken wordt de groei van de prostaat geremd en worden klachten minder.

Wanneer gebruikt u Avodart DHT?

Avodart DHT wordt voorgeschreven bij prostaatklachten. De prostaat is een klier die in de buurt van de urinebuis ligt. Groeit de klier te hard, dan wordt de urinebuis bekneld en ontstaan er vervelende klachten. De urine kan niet meer goed door de urinebuis stromen en hierdoor krijgt de patiënt last van een onderbroken urinestraal, lang nadruppelen, moeite met het ophouden van de plas, meer aandrang om te plassen en incontinentie.

Door Avodart DHT te gebruiken, krimpt de prostaat en worden bovenstaande klachten minder. Komt de urinebuis door het geneesmiddel weer helemaal vrij te liggen, dan verdwijnen de klachten helemaal.

Wanneer gebruikt u geen Avodart DHT?

Avodart DHT is niet geschikt voor mensen die overgevoelig zijn voor dutasteride of andere anti-androgenen of hier allergisch voor zijn. Verder mag het medicijn ook niet gebruik worden door mensen die aan een ernstige leveraandoening lijden.

Hoe dient u Avodart DHT te gebruiken?

Avodart DHT wordt geleverd in de vorm van een verpakking met capsules. Een capsule Avodart DHT wordt op een vast tijdstip en in zijn geheel doorgeslikt met voldoende vloeistof en mag niet gekauwd worden. Het kan enige tijd duren voor het geneesmiddel effecten laat zien. Ook als er nog geen effecten zichtbaar zijn, moet het medicijn iedere dag ingenomen worden. Pas als er na enkele maanden nog geen effecten zichtbaar zijn, gaat de gebruiker naar de dokter om dit te laten onderzoeken en eventueel een ander medicijn te krijgen.

Dosering

De normale dosering van Avodart DHT is 1 capsule van 0,5 mg per dag. De behandeling met Avodart DHT moet minimaal zes maanden voortgezet worden voor het beste resultaat. De arts bepaalt uiteindelijk hoe lang het medicijn gebruikt moet worden.

Bijwerkingen

Avodart DHT wordt goed verdragen, maar kan wel voor enkele bijwerkingen zorgen. Bijwerkingen die door gebruikers van het geneesmiddel genoemd worden, zijn de volgende:

  • Erectiestoornissen;
  • Verminderde zin in seks;
  • Borstvorming.

Gebruikers die te maken krijgen met borstvorming, moeten zo snel mogelijk contact opnemen met een arts. Bijwerkingen als erectiestoornissen en verminderde zin in seks verdwijnen direct als het medicijn niet meer gebruikt wordt.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Avodart DHT”