Menu
Sale

A.Vogel Hoestspray

* Oorspronkelijke prijs was: € 11,99.Huidige prijs is: € 8,99.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is A.Vogel Hoestspray?

A. Vogel is een hoestonderdrukkend geneesmiddel en is een natuurlijke, verzachtende spray dat toegepast kan worden bij verlichting van kriebelhoest en droge hoestklachten. Hoesten is niet alleen vervelend en hinderlijk voor uzelf en uw omgeving, maar het houdt u ook uit uw slaap en is bovendien ontzettend vermoeiend. Hoesten is een natuurlijke reactie van het lichaam om de luchtwegen schoon te houden. Deze spray legt een beschermend filmlaagje in de keel. Dit werkt hoeststillend en verzachtend en zorgt ervoor dat de geïrriteerde slijmvliezen niet verder worden geprikkeld. De ingrediënten van deze spray zijn 100% natuurlijk. Het kan ook helpen bij het doorbreken van de vicieuze cirkel van een geïrriteerde keel en een droge hoest.

Wanneer gebruikt u A.Vogel Hoestspray?

De hoestspray voor droge hoest van A.Vogel wordt gebruikt om keelpijn en droge hoestklachten te verlichten door het kalmeren van het geïrriteerde mond en keelslijmvlies. Dit helpt de symptomen van een droge hoest te verminderen en de hoestneiging te onderdrukken. Het vele hoesten kan een irritatie van de keel en luchtwegen veroorzaken waardoor u blijft hoesten. De oorzaak van een droge hoest zijn geïrriteerde slijmvliezen in de keel.

Wanneer gebruikt u geen A.Vogel Hoestspray?

Wegens onvoldoende gegevens wordt het gebruik van A. Vogel Hoestspray uit voorzorg niet geadviseerd tijdens de zwangerschap en periode van borstvoeding. Tevens wordt aangeraden geen alcohol te gebruiken nadat u de spray heeft toegediend.

Hoe dient u A.Vogel Hoestspray te gebruiken?

De spray voor droge hoestklachten van A.Vogel is bedoeld voor orale toepassing. Naast de spray voor droge hoestklachten is er ook een spray voor vastzittende hoestklachten. De krachtige vloeistof komt met behulp van de doseer tuit precies op de plek in de keel waar u het meest last heeft.

Dosering

De dosering van A Vogel Hoestspray is als volgt:
Kinderen boven de 3 jaar en volwassenen
Volwassenen: 6x daags driemaal sprayen. Naar behoefte over de dag verspreiden.
Kinderen van 3 tot 12 jaar: 6x daags een- tot tweemaal sprayen.

Bijwerkingen

De hoestspray kent geen bijwerkingen, geeft geen gewenning en maakt niet suf.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “A.Vogel Hoestspray”