Menu
Sale

Beconase neusspray

Artikelnummer: 4b359886ca4a.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 52,49.Huidige prijs is: € 48,50.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Beconase neusspray?

Beconase Neusspray is een neusspray met de werkzame stof beclometason, een medicijn dat valt onder de groep corticosteroïden (bijnierschorshormonen). Beconase neusspray is een spray waarin de stof beclometason zit. Dit is een stof welke onder de cortiosteroïden valt. De corticosteroïden worden ook wel de bijnierschorshormonen genoemd. De Beconase neusspray heeft een remmende werking op de ontsteking en zorgt ervoor dat de reacties minder heftig zijn van het neusslijmvlies.

Wanneer gebruikt u Beconase neusspray?

Beconase neusspray wordt gebruikt als iemand een ontstoken neusslijmvlies heeft. De klachten kunnen uiteen lopen van een lopende neus, een verstopte neus, jeukerig gevoel of niesbuien. Het ontstoken neusslijmvlies kan komend door een allergie van een huisstofmijt, maar ook van een huisdier of van hooikoorts of neuspoliepen. Beconase neusspray zorgt ervoor dat de irritatie en de zwelling afneemt. Hierdoor nemen ook vanzelf de klachten af.

Wanneer kunt u geen Beconase neusspray gebruiken?

Beconase neusspray is niet geschikt voor kinderen jonger dan zes jaar.

Hoe dient u Beconase neusspray te gebruiken?

Het best is om Beconase neusspray op vaste tijden en meerdere keren per dag te gebruiken. U kunt met de verstruiver gemakkelijk de Beconase neusspray toedienen. Soms kan het enige tijd duren voordat de Beconase neusspray begint te werken en de klachten verminderen. Gebruik Beconase neusspray iedere dag tot u er baat bij heeft. Beconase neusspray heeft soms wat tijd nodig om te gaan werken.

Dosering

De Beconase neusspray geeft per vertuiving 42 microgram beclometason af. Voor volwassenen en kinderen vanaf twaalf jaar is twee keer per dag een verstuiving in ieder neusgat aangeraden. Voor kinderen van zes tot twaalf jaar is dit een keer per dag een verstuiving per neusgat. Voor kinderen onder de zes jaar is Beconase neusspray niet geschikt. Als u een dosis Beconase neusspray vergeten bent dan kunt u deze alsnog innemen. Echter als u al bijna de volgende dosis moet nemen dan kunt u de vergeten dosis beter overslaan. Het is niet goed om een dubbele dosis Beconase neusspray te nemen.

Eventuele bijwerkingen

Van Beconase neusspray kunt u bijwerkingen krijgen. Of dit daadwerkelijk het geval is en welke is natuurlijk afhankelijk per persoon. Enkele bijwerkingen kunnen zijn dat u een branderig gevoel in de neus krijgt, niesbuien krijgt, een bloedneus krijgt of uw smaak en reuk verliest. In dit laatste geval kunt u beter contact opnemen met uw arts.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Beconase neusspray”