Menu
Sale

Betnovate

Artikelnummer: 06ab8476632a.
Categorieën: ,

* Oorspronkelijke prijs was: € 64,49.Huidige prijs is: € 59,00.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Betnovate?

Betnovate is een geneesmiddel voor de uitwendige behandeling van ernstig eczeem en andere huidaandoeningen, waaronder psoriasis en dermatitis. De werkzame stof betamethason (een sterk werkend bijnierschorshormoon). Betnovate is een crème welke ernstige vormen van eczeem behandelt. Ook behandelt u met Betnovate crème andere huidaandoeningen. Denk hierbij aan psoriasis en ook dermatitis. In Betnovate zit de werkzame stof betamethason. Dit middel werkt zeer snel in de cellen, die aangetast zijn. Het helpt om het jeuken te verminderen ook om de huid wat minder rood te laten zijn. Tevens zorgt het ervoor dat de zwelling afneemt.

Wanneer gebruikt u Betnovate?

Als u een irriterende huid heeft of een huidallergie dan kan er eczeem op de huid komen. In het lichaam komen er stoffen vrij welke de bloedvaten wijder maken en de huid irriteren. De huidcellen raken geïrriteerd en gaan opzwellen, worden rood en beginnen zeer jeukerig te voelen. Het is vaak erg pijnlijk. Met Betnovate crème is het mogelijk om de ontsteking aan te pakken in de huid en om de klachten te laten verdwijnen. En dat is vaak een hele verlichting. Betnovate crème is beschikbaar in een zalf en een crème. De crème is meer geschikt voor een wat vochtige huid en de zalf is meer voor een drogere en meer geschilferde huid.

Betnovate crème kan ook gebruikt worden bij aambeien of andere anale problemen welke jeuk en pijn veroorzaken. Aambeien ontstaan doordat er teveel druk is geweest op de zwellichamen rondom de anus. Dit kan bijvoorbeeld komen door te hard te persen, bij zwangerschap of na een bevalling. Betnovate crème zorgt ervoor dat de jeuk en ook de pijn verdwijnt. Daarnaast zorgt Betnovate crème ervoor dat de zwellingen verdwijnen. De huid zal weer mooi genezen. Gebruik Betnovate crème een tot twee keer per dag.

Wanneer kunt u geen Betnovate gebruiken?

U dient Betnovate crème niet te gebruiken als u allergisch bent voor een van de werkzame stoffen in Betnovate crème of de hulpstoffen. Ook dient u bij zwangerschap gebruik te maken van Betnovate crème.

Hoe dient u Betnovate te gebruiken?

De Betnovate crème dient u dunnetjes aan te brengen op huid welke is aangetast. Het is belangrijk om de handen daarna goed te wassen. Voorkom namelijk om de Betnovate crème met andere gedeeltes van je huid in contact te laten komen. De Betnovate crème is er alleen voor uitwendig gebruik. Betnovate crème dient u niet langer dan nodig te gebruiken. Dit om zo de bijwerkingen te beperken. Kinderen mogen de Betnovate crème niet langer dan vijf dagen gebruiken. Merkt u binnen twee tot vier weken geen verbetering? Dan dient u contact met uw arts op te nemen.

Dosering

De Betnovate crème wordt geleverd in een tube van 100 milligram. Gebruik de Betnovate crème dunnetjes op de aangetaste plekken.

Eventuele bijwerkingen

Net als bij zoveel andere medicijnen kan ook Betnovate crème bijwerkingen opleveren. Zo kan bij langdurig gebruik van de Betnovate crème de huid dunner worden. Het is tevens mogelijk dat er een huidirritatie optreedt en de huid branderig begint te voelen, te jeuken of zelfs een stekend gevoel veroorzaakt. Ook kan het voorkomen dat u van de Betnovate crème striae of een andere kleur pigment van uw huid krijgt. Natuurlijk zijn de bijwerkingen van persoon tot persoon verschillend. Ook is het mogelijk dat er helemaal geen bijwerkingen ontstaan.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Betnovate”