Menu
Sale

Bettamousse

Artikelnummer: 9fc8202786bc.
Categorieën: ,

* Oorspronkelijke prijs was: € 90,99.Huidige prijs is: € 79,20.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Bettamousse?

Bettamousse is ontstekingsremmend schuim dat op de hoofdhuid gebruikt wordt. De werkzame stof van het geneesmiddel is betamethason en dit is een bijnierschorshormoon. De werkzame stof in het medicijn zorgt ervoor dat ontstekingsreacties verminderen, waardoor de huid op het hoofd weer rustiger wordt. Klachten als pijn, jeuk en schilfering verminderen of verdwijnen helemaal door het gebruik van dit geneesmiddel.

Wanneer gebruikt u Bettamousse?

Bettamousse wordt voorgeschreven bij aandoeningen van de hoofdhuid, waaronder psoriasis en eczeem. Het gaat om aandoeningen die gepaard gaan met klachten als jeuk, pijn, zwellingen, schilfering en roodheid van de huid, die door het gebruik van Bettamousse verminderen en uiteindelijk helemaal kunnen verdwijnen. Ook voorkomt het geneesmiddel dat de hoofdhuid gaat ontsteken.

Wanneer gebruikt u geen Bettamousse?

Het geneesmiddel mag niet worden gebruikt door mensen die overgevoelig zijn voor de stoffen in het geneesmiddel. Voor een complete lijst van de stoffen in Bettamousse, kunt u de bijsluiter van het geneesmiddel controleren. Ook is het geneesmiddel niet geschikt voor mensen met een ontstoken hoofdhuid. Bij open wonden op de hoofdhuid moet het gebruik van Bettamousse met een arts overlegd worden.

Hoe dient u Bettamousse te gebruiken?

Bettamousse wordt altijd op de droge hoofdhuid aangebracht, bij voorkeur in de ochtend en avond. Na het aanbrengen van het schuim, wordt het schuim licht ingemasseerd voor het beste effect. Bettamousse wordt niet afgespoeld, maar blijft de hele dag of hele nacht op de hoofdhuid inwerken. Vlak voor het aanbrengen van het schuim mag het haar gewassen en gedroogd worden, hierna moet het schuim blijven zitten. Na het aanbrengen van Bettamousse wordt aangeraden om de handen goed te wassen, zodat het geneesmiddel niet in de ogen komt.

Let op: Bettamousse mag niet te lang achter elkaar gebruikt worden. Merkt de gebruiker na zeven dagen nog geen verbetering, dan dient hij of zij contact op te nemen met een arts. Helpt Bettamousse wel, dan bouwt de gebruiker het gebruik van het geneesmiddel af. Gebruik het schuim bijvoorbeeld eerst twee maal per dag, om het vervolgens een maal per dag aan te brengen en later weer om de paar dagen te gebruiken.

Dosering

Volwassenen mogen Bettamousse tweemaal daags in een kleine hoeveelheid gebruiken. Kinderen vanaf zes jaar gebruiken Bettamousse twee keer per dag, in een kleine hoeveelheid schuim ter grootte van een halve golfbal. Kinderen mogen Bettamousse nooit langer dan 5 tot 7 dagen gebruiken, bij volwassenen is dit 7 dagen. Het geneesmiddel is niet geschikt voor kinderen die jonger zijn dan 6 jaar oud.

Bijwerkingen

Net zoals bij andere geneesmiddelen ook het geval is, kan Bettamousse bepaalde bijwerkingen veroorzaken. Denk hierbij aan het dunner worden van de hoofdhuid, het ontstaan van vlekken en/of lijntjes op de hoofdhuid en rode uitslag op het gezicht. Krijgt de gebruiker veel last van deze of andere klachten, dan wordt aangeraden om contact op te nemen met een arts.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Bettamousse”