Menu
Sale

Bio-Melatonine

* Oorspronkelijke prijs was: € 16,95.Huidige prijs is: € 12,90.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Bio-Melatonine?

Bio Melatonine is een extra sterk gedoseerd voedingssupplement dat helpt bij jetlag en (in)slaapproblemen. Melatonine is een lichaamseigen stof. Dit hormoon wordt geproduceerd door de pijnappelklier. Het zorgt er onder andere voor dat u slaperig wordt en snel inslaapt.

Wanneer gebruikt u Bio-Melatonine?

De productie van het slaaphormoon melatonine begint als het gaat schemeren en is ‘s avonds tussen 23.00 uur en 01.00 uur het sterkst. Soms kan dit proces verstoord raken. Met als gevolg moeite met inslapen, onrustig slapen of vroeg wakker worden. Deze slaapproblemen komen nogal eens voor bij mensen die in de nachtdienst werken, maar kunnen ook optreden tijdens de overgang, in stressvolle tijden of een jetlag kan het slaapwaakpatroon verstoren. Slaapproblemen verminderen door Bio Melatonine, zodat u ‘s nachts lekker slaapt en overdag weer uitgerust, fit en energiek bent.

Wanneer gebruikt u geen Bio-Melatonine?

Gebruik Bio Melatonine niet als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Bio-Melatonine is niet bedoeld voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Hoe dient u Bio-Melatonine te gebruiken?

De aanbevolen dosering is 1 tablet per dag. Neem de tablet een half uur voor het slapengaan in. Lees voor gebruik de bijsluiter of de aanwijzingen op de verpakking. Bio Melatonine tabletten zijn daarnaast geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bijwerkingen

Bio Melatonine wordt over het algemeen probleemloos verdragen.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Bio-Melatonine”