Menu
Sale

Bodysol

*  5,20

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Bodysol?

De producten van Bodysol verzorgen uw lichaam van top tot teen. Het assortiment van dit merk is zeer uitgebreid en bestaat onder meer uit  bodymilk en gezichtscrème.

Wanneer gebruikt u Bodysol?

Bodysol is ontwikkeld in samenwerking met apothekers. De producten zijn hypoallergeen en dermatologisch getest en bevatten geen zeep, synthetische parfums of andere irriterende stoffen. De natuurlijke ingrediënten ondersteunen het beschermingsmechanisme van de huid en beperken het risico op allergische reacties. De producten van Bodysol zijn dan ook geschikt voor het hele gezin.

Wanneer gebruikt u geen Bodysol?

Raadpleeg de bijsluiter.

Hoe dient u Bodysol te gebruiken?

De producten van Bodysol dienen als volgt te worden gebruikt:

Bodysol Visage Dagcrème: bevat een voedende formule die geschikt is voor de normale en gemengde huid. Met uva en uvb-filter voor extra bescherming tegen houdveroudering door zonlicht. De crème trekt snel in en laat geen vettig laagje achter. Gebruik de crème altijd op een goed gereinigde huid en masseer het product licht in.
Bodysol Handcrème Night Q10: is een herstellende handcrème die de huid van de handen gedurende de nacht intensief voedt en hydrateert. Maakt droge handen weer zacht en soepel. Smeer de handen rijkelijk in met de handcrème en laat het product de hele nacht inwerken.
Bodysol Bruin Zonder Zon Bodymilk: geeft het lichaam een egale, bruine teint en gezonde uitstraling. Breng de bodymilk gelijkmatig aan en wrijf tot het product volledig door de huid is opgenomen. Was na het aanbrengen uw handen.

Bijwerkingen

Zie meegeleverde bijsluiter voor meer informatie.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Bodysol”