Menu
Sale

Brevinor

Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 58,95.Huidige prijs is: € 53,19.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Brevinor?

Brevinor is een combinatiepil, het werkt zwangerschap tegen door de eisprong te voorkomen.

Wanneer gebruikt u Brevinor?

Brevinor is een hormonale anticonceptiepil die een combinatie van twee hormonen bevat die de werking van progesteron en oestrogeen imiteren. Hierdoor wordt de maandelijkse cyclus verstoord en kunnen zij zo zwangerschap voorkomen. Door extra hormonen met dezelfde functie binnen te krijgen denkt het lichaam dat de eisprong al heeft plaatsgevonden. Hierdoor produceren de eierstokken geen eicel en treedt er geen ovulatie op. Als er geen eicel vrijkomt kan er ook geen bevruchting optreden. Daarnaast zorgen de bestanddelen van Brevinor ervoor dat de samenstelling van het endometrium ongeschikt is voor de innesteling van een bevruchte eicel. De synthetische hormonen hebben ook invloed op het slijm rond de baarmoederhals. Onder invloed van deze pil wordt dat slijm dikker waardoor sperma niet met gemak de baarmoeder kan binnendringen

Wanneer gebruikt u geen Brevinor?

Bij gebruik van andere medicijnen of medische voorgeschiedenis altijd even overleggen met een arts. Zie bijsluiter voor extra informatie.

Hoe dient u Brevinor te gebruiken?

Brevinor dient oraal ingenomen te worden. Zie verdere instructies in bijgeleverde bijsluiter.

Bijwerkingen

Brevinor heeft bijwerkingen die vaak geassocieerd worden bij het gebruik van anticonceptiepil. Zie bijgeleverde bijsluiter voor uitgebreide informatie.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Brevinor”