Menu
Sale

Buccastem

Artikelnummer: c0ffe49be2d0.

* Oorspronkelijke prijs was: € 55,00.Huidige prijs is: € 50,50.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Buccastem?

Buccastem is een medicijn dat helpt bij misselijkheid. De werkzame stof prochloorperazine blokkeert bepaalde receptoren in het braakcentrum van de hersenen, waardoor misselijkheid en de braakreflex geremd worden. Buccastem is een geneesmiddel welke onder de groep van phenothiazines valt. Deze groep blokkeert het effect van dopamine in de hersenen. Buccastem is oook een dopaminie d2 receptor antogonist.

Wanneer gebruikt u Buccastem?

Buccastem wordt gebruikt bij enkele uiteenlopende ziektebeelden. Zo wordt het bij psychiatrische aandoeningen gebruikt in hoge doseringen. Ook wordt het Buccastem medicijn gebruikt om misselijkheid en braken tegen te gaan. Soms kan dit in combinatie met een migraine zijn. De hoeveelheid Buccastem is dan een stuk lager. Buccastem helpt om in de hersenen de dopamine receptoren te blokkeren in het juiste deel van de hersenen. En dat is het deel welke verantwoordelijk is voor het misselijk zijn of voelen en het braken.

Wanneer kunt u geen Buccastem gebruiken?

Als u allergisch bent voor de werkzame stof of hulpstoffen in Buccastem dan kunt u beter geen Buccastem gebruiken.

Hoe dient u Buccastem te gebruiken?

Vaak wordt het Buccastem gebruikt om misselijkheid en braken te bestrijden. Soms kan dit door migraine komen. Gebruik dagelijks twee keer per dag 1 tot 2 tabletten Buccastem. Gebruik de Buccastem niet langer dan twee dagen achter elkaar. Heeft u hierna nog klachten dan dient u contact op te nemen met uw huisarts. Neem Buccastem niet als iedere andere tablet. U dient de Buccastem tablet onder uw bovenlip te leggen tegen het tandvlees aan. Laat het daar langzaam wegsmelten. Het kan tot twee uur duren voordat de hele tablet is weggesmolten. Het is belangrijk om gedurende deze tijd niet te eten of te drinken. Vaak merkt u na een paar minuten al niet meer dat de Buccastem tablet onder uw lip tegen uw tandvlees aan zit.

Heeft u een prothese? Dan kunt u de Buccastem tablet aan de binnenkant van uw wang plaatsen. Doordat er veel bloedvaten in het tandvlees zitten of het wangslijmvlies wordt het medicijn Buccastem snel opgenomen en zal het snel werken.

Dosering

Buccastem wordt i de vorm van tabletten verstrekt. In iedere verpakking zitten acht tabletten van 3 milligram. Neem er iedere dag 1 tot 2, twee keer per dag. Doe dit maximaal twee aaneengesloten dagen.

Eventuele bijwerkingen

Ook bij Buccastem is het mogelijk dat u last krijgt van bijwerkingen. U moet dan denken aan een zeer slaperig gevoel overdag, een droge mond of een duizelig gevoel. Natuurlijk is het per persoon verschillende of u überhaupt last krijgt van een van de bijwerkingen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Buccastem”