Menu
Sale

ByeBites

*  4,90

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is ByeBites?

ByeBites beschermt tegen insecten en behandelt insectenbeten op een natuurlijke manier. De producten bevatten geen DEET of andere schadelijke stoffen en zijn daarom ook geschikt voor jonge kinderen, zwangere vrouwen en mensen met een gevoelige huid. Het assortiment van ByeBites bestaat uit huidverzorgende producten die werkzaam zijn vóór de steek en na de steek. Daarnaast levert ByeBites ook instrumenten om insecten, angels of gif te verwijderen.

Wanneer gebruikt u ByeBites?

De producten van ByeBites worden gebruikt om steken van insecten te voorkomen of indien u gestoken, gebeten of geprikt bent correct te verzorgen. ByeBytes bevat alleen natuurlijke ingrediënten en is dus veilig te gebruiken

Wanneer gebruikt u geen ByeBites?

Gebruik ByeBites niet als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten. De producten zijn niet geschikt voor baby’s jonger dan 6 maanden.

Hoe dient u ByeBites te gebruiken?

De producten van ByeBites dienen als volgt te worden gebruikt:
ByeBites softgel: muggengel op basis van citronella-olie. Mild voor de huid, geeft 6 uur lang bescherming. Kan ook gebruikt worden bij kinderen vanaf 6 maanden.
ByeBites 2-in-1 gel: insectenwerende aftersun-gel die muggen op afstand houdt en de huid na het zonnen verkoelt, verzorgt en verzacht. Biedt tot 6 uur bescherming.
ByeBites Jeuk-weg Classic: vermindert jeuk en zwelling na een insectenbeet of  steek en kalmeert de huid. Geschikt voor volwassenen en grotere kinderen. Direct na de insectenbeet enkele druppels aanbrengen op de aangedane huid.
ByeBites Jeuk-weg Junior: speciaal ontwikkeld om de tere kinderhuid te behandelen na een insectenbeet of steek. Vermindert jeuk, pijn en zwelling en kan gebruikt worden bij kinderen vanaf 6 maanden. Direct na de insectenbeet enkele druppels aanbrengen op de aangedane huid.
ByeBites Steken en Betenset: handig nylon tasje met daarin onder andere een tekenpincet, uitzuigpompje om gif uit de huid te zuigen, koelspray, loep, diverse (kinder)pleisters en een eerste hulp bij steken-wijzer. Makkelijk voor onderweg.
ByeBites Tekenpincet: praktische tekentang waarmee u in makkelijk kleine en grote teken uit de huid verwijdert.

Bijwerkingen

Er zijn bij het gebruik van ByeBites producten geen bijwerkingen te verwachten.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “ByeBites”