Menu
Sale

Campral

*  71,70

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Campral?

Campral is ook een succesvol medicijn dat het verlangen naar alcohol vermindert. De stof acamprosaat zorgt ervoor dat er bepaalde boodschapperstoffen in de hersenen worden beïnvloed en dat hierdoor de drang naar het nemen van alcohol afloopt. Dit medicijn kun je bestellen bij de website van dokteronline.

Veel drinken is natuurlijk echt slecht voor jouw lever, en daarnaast kun je ook andere ziektes en aandoeningen krijgen door een te hoog alcohol gebruik. Campral is een stof die ervoor zorgt dat de alcoholverslaving afneemt en/of makkelijker onder controle gehouden kan worden. Doordat de behoefte naar alcohol vermindert zal je minder snel naar een biertje, wijn en/of sterke drank grijpen.

Hoe gebruik je de stof Campral?

Campral is beschikbaar in een tablet. Deze moet je innemen in combinatie met wat vloeistof. Tijdens het eten is bijvoorbeeld een geschikt moment om het in te nemen. Uiteraard kun je het ook op andere tijdstippen innemen, maar het innemen tijdens het avondeten zorgt ervoor dat de kans op bijwerkingen een stuk kleiner is.

Campral is een medicijn dat wel even duurt voordat je de werking ervan ervaart. Zo kan het tot 4 weken duren voordat je de eerste effect begint te voelen. In het geval dat Campral goed werkt voor jouw lichaam dan is het belangrijk om dit te blijven gebruiken voor een langdurige periode van minimaal 1 jaar. Ook moet je de tabletten blijven innemen, ook in het geval dat je toch heel soms wat drinkt.

Wat is de beste dosering, en wat zijn de bijwerkingen?

Voor de dosering is er altijd een gebruikelijke dosering die word aangeraden om te nemen. Uiteraard kan het zo zijn dat een arts anders voorschrijft, in dat geval is het verstandig de arts te vertrouwen en zijn advies op te volgen. Bij een gewicht tot 60 kilo is het aan te raden 4 tabletten per dag te nemen, 2 ochtend, 1 middag en 1 avond. En bij personen vanaf 60 kilo is het aan te raden om 6 tabletten per dag te nemen. Je dient er dan 2 in de ochtend te nemen, 2 in de middag en ook 2 in de avond. Campral is alleen voor volwassenen bedoeld en daarom zijn de gebruikte doseringen ook alleen voor volwassenen vermeld.

Zoals elk ander product zijn er wel bijwerkingen verbonden aan dit medicijn. Of je deze krijgt hangt natuurlijk helemaal van jouw zelf en jouw lichaam af. Klachten die kunnen voorkomen zijn; Maagdarmklachten (denk bijvoorbeeld maar aan maagpijn, misselijkheid en braken).

Campral met voedsel innemen

Door het medicijn met voedsel in te nemen kun je deze bijwerkingen zoveel mogelijk voorkomen. Een huiduitslag kan ook voorkomen. Hierbij krijg je verschillende vlekken en bultjes. Tot slot ervaren sommige gebruikers van Campral problemen met hun seksuele stoornissen. Zo kan er helemaal geen behoefte meer zijn in seks, en in een paar gevallen is er zelfs sprake geweest van impotentie.

Het geneesmiddel mag niet gebruikt worden wanneer je borstvoeding geeft, een probleem hebt aan je nieren, en/of wanneer je overgevoelig bent voor 1 of meer van de stoffen die zitten in het tablet.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Campral”