Menu
Sale

Canesten Gyno

Artikelnummer: e5748c7fefd9.

* Oorspronkelijke prijs was: € 50,49.Huidige prijs is: € 48,00.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Canesten Gyno?

Canesten Gyno bevat clotrimazol, een geneesmiddel dat schimmels en gisten doodt. De producten van Canesten Gyno zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in en rond de vagina ter behandeling van een vaginale schimmelinfectie. Canesten Gyno is een medicijn welke vaginale schimmel infecties bestrijdt. In Canesten Gyno zit de werkzame stof lotrimazol welke de groei van schimmels helpt af te remmen. Hierdoor verdwijnt ook de infectie. U kunt de Canesten Gyno zonder een recept van de dokter bestellen.

Wanneer gebruikt u Canesten Gyno?

Canesten Gyno wordt gebruikt als iemand een schimmelinfectie heeft in de vagina welke door de candida albicans schimmel veroorzaakt wordt. Candida albicans is een schimmel en geen soa. Ook heeft het niets te maken met een slechte hygiëne. Van nature is het candida albicans schimmel aanwezig in het lichaam. Als er een verkeerde balans ontstaat dan kan het gist tot een schimmel uitgroeien. Dit kan komen door stress, een zwakker immuunsysteem of een specifiek medicijngebruik. Vaak zijn de klachten jeuk, overvloedige witte afscheiding en roodheid. Canesten Gyno kan dan helpen.

Wanneer kunt u geen Canesten Gyno gebruiken?

Tijdens de menstruatie kunt u geen Canesten Gyno gebruiken.

Hoe dient u Canesten Gyno te gebruiken?

U zult in de meest gevallen drie dagen achter elkaar een keer per dag een Canesten Gyno tablet in uw vagina moeten inbrengen. Het beste is om dit kort voor het slapen gaan te doen. Het is handig om de bijgeleverde applicator te gebruiken om de tablet zo diep als mogelijk in de vagina aan te brengen. Reinig deze applicator iedere keer grondig na gebruik.

Dosering

Gebruik een tablet per dag. Maak altijd de voorgeschreven kuur helemaal af. Doe dit ook als de klachten al verdwenen zijn.

Eventuele bijwerkingen

Lees de bijsluiter voor eventuele bijwerkingen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Canesten Gyno”