Menu
Sale

Care Plus DEET

* Oorspronkelijke prijs was: € 15,95.Huidige prijs is: € 9,90.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Care Plus DEET?

Care Plus DEET is het sterkste insectenwerende middel. Het beschermt tegen alle soorten stekende of bijtende insecten, ook tegen (tropische) insecten die een ernstige ziekte kunnen overbrengen.

Wanneer gebruikt u Care Plus DEET?

Een insectenwerend middel met DEET is onmisbaar in tropische gebieden en op vakantie. Hier kunnen insecten voorkomen die gevaarlijke ziektes kunnen overbrengen, waaronder malaria,  knokkelkoorts en gele koorts. Dichter bij huis beschermt DEET ook tegen teken. Care Plus DEET is geschikt voor alle reisbestemmingen en biedt langdurige bescherming. Dit insectenwerend product is onder meer verkrijgbaar als gel, spray en lotion.

Wanneer gebruikt u geen Care Plus DEET?

Gebruik Care Plus DEET niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen. Care Plus DEET is niet geschikt voor gebruik bij kinderen jonger dan 2 jaar. Smeer Care Plus Anti-insect DEET bij kinderen niet op de vingertoppen om contact met de ogen en mond te voorkomen. Vrouwen die zwanger zijn mogen in de eerste drie maanden van de zwangerschap een insectenwerend middel met 30% DEET gebruiken, mits het product in minimale hoeveelheden wordt aangebracht op de huid. Tijdens de rest van de zwangerschap kan een product met 40% of 50% DEET ook veilig gebruikt worden.

Hoe dient u Care Plus DEET te gebruiken?

Er zijn verschillende producten van Care Plus en dient u als volgt te gebruiken:

Care Plus Anti-insect DEET Gel 30% is een insectenwerende gel met 30% DEET. Deze lage dosering maakt dat het product ook geschikt is voor kinderen en zwangere vrouwen. Beschermt gedurende 5,5 uur tegen insecten.
Care Plus Anti-insect DEET Spray 40% is een handige spray met 40% DEET die tot 8 uur lang beschermt tegen insecten.
Care Plus Anti-insect DEET Lotion 50% is een sterke insectenwerende lotion, beschermt tot 10 uur lang tegen insecten.

Bijwerkingen

Care Plus DEET wordt doorgaans probleemloos verdragen.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Care Plus DEET”