Menu
Sale

Care Plus

*  2,70

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Care Plus?

Care Plus levert beschermende artikelen die onmisbaar zijn tijdens de reis en uw verblijf in de natuur, of het nou gaat om een boswandeling in Nederland of een trektocht door de jungle.

Wanneer gebruikt u Care Plus?

Het fijn om onderweg over de juiste (medische) hulpmiddelen te beschikken. Ook een insectenwerend middel is geen overbodige luxe want niets zo vervelend als een wespensteek of tekenbeet tijdens een boswandeling of een picknick. Bent u lang onderweg naar uw bestemming, dan is het met de hygiëne vaak slecht gesteld. Dit kunt u oplossen door speciale toiletartikelen mee te nemen die uw lichaam beschermen tegen bacteriën als er geen of beperkt (schoon) water voorhanden is. Reist u naar een zonnige bestemming, dan is een goed zonbescherming product zeer handig. Regelmatig smeren voorkomt zonnebrand en huidbeschadiging.

Wanneer gebruikt u geen Care Plus?

Zie meegeleverde bijsluiter.

Hoe dient u Care Plus te gebruiken?

Er zijn verschillende producten van Care Plus en dient u als volgt te gebruiken:
Care Plus Click Away is een handig apparaatje dat door middel van een klein schokje de jeuk en pijn van een insectenbeet verlicht. U heeft dus geen crème of zalf nodig. Plaats de Click Away op de pijnlijke plek en druk vijf keer op de zwarte knop. Niet gebruiken bij epilepsie, pacemakers en kinderen jonger dan 4 jaar.
Care Plus Clean Soap Leaves zijn handige, flinterdunne zeepblaadjes voor op reis. Wrijf een blaadje tussen de handen met wat water en er ontstaat een heerlijk geurend schuim. Een verpakking bevat 50 zeepblaadjes.
Care Plus Skin Saver After Sun verzacht, hydrateert en kalmeert de huid na blootstelling aan zonlicht. Breng de lotion op de huid aan na het zonnen.

Bijwerkingen

Zie meegeleverde bijsluiter voor meer informatie.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Care Plus”