Menu
Sale

Caremaxx Bionase

Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 55,75.Huidige prijs is: € 41,20.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Caremaxx Bionase?

Caremaxx Bionase is een anti allergie apparaat dat neusklachten door hooikoorts of een andere allergie vermindert. Het apparaat werkt op basis van lichttherapie, geeft geen bijwerkingen en is zeer eenvoudig te gebruiken.

Wanneer gebruikt u Caremaxx Bionase?

Bij hooikoorts, een allergie voor huisdieren of overgevoeligheid voor andere stoffen kunnen zorgen voor vervelende neusklachten, zoals een loopneus, verstopte neus, jeuk in de neus en niesbuien. Deze symptomen worden veroorzaakt door het neusslijmvlies, dat opzwelt als reactie op de prikkelende stof. Allergieklachten kunnen onderdrukt worden met medicijnen, zoals antihistaminica. Deze geneesmiddelen geven echter vaak bijwerkingen, zoals slaperigheid of hoofdpijn. Caremaxx Bionase vermindert de klachten met behulp van infraroodlicht. Dit levert geen bijwerkingen op.

De Caremaxx Bionase straalt infraroodlicht uit. De golflengte van dit licht maakt het neusslijmvlies minder gevoelig voor de prikkels waarop het lichaam allergisch reageert zoals bij pollen, stuifmeel, kattenharen of huisstofmijt. Hierdoor verminderen of verdwijnen de neusklachten. Het apparaat werkt op batterijen en is klein en daardoor gemakkelijk mee te nemen. U kunt de behandeling op ieder gewenst moment van de dag en op iedere locatie uitvoeren.

Wanneer gebruikt u geen Caremaxx Bionase?

Gebruik de Caremaxx Bionase niet bij jonge kinderen, tenzij een arts anders adviseert. Heeft u een afwijking aan de neus, overleg dan met een arts of u dit apparaat mag gebruiken.

Hoe dient u Caremaxx Bionase te gebruiken?

Het apparaat wordt geleverd met batterij en handleiding. De neus applicator van bestaat uit twee dioden die met een kabeltje verbonden zijn aan het apparaat. Als eerste moeten de lichtgevende dioden zo diep mogelijk in de neusgaten. Druk vervolgens op de ON knop om de behandeling te starten. Het neusslijmvlies wordt vervolgens bestraald met infraroodlicht, dit is helemaal veilig. Na vierenhalve minuut schakelt het apparaat zichzelf automatisch uit. U kunt de dioden dan uit de neusgaten verwijderen. Reinig de dioden na ieder gebruik met een vochtige doek en milde zeep. Voor een optimaal resultaat dient u de behandeling gedurende twee weken twee tot driemaal daags toe te passen.

Bijwerkingen

Geen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Caremaxx Bionase”