Menu
Sale

Caverject (Alprostadil)

Artikelnummer: af08b5d97ceb.
Categorie:

*  52,20

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Caverject (Alprostadil)?

Caverject is een middel dat u helpt bij het krijgen van een erectie, wanneer u last heeft van erectieproblemen of impotentie. Kenmerkend aan dit middel is dat het niet in de vorm van tabletten of capsules wordt ingenomen. In plaats daarvan wordt het middels een injectie toegediend. De werkzame stof in Caverject is Alprostadil, ook wel prostaglandine E1 genoemd. Dit is een lichaamsvriendelijke stof die van nature in het lichaam voorkomt.

Het is een zeer effectief middel tegen erectieproblemen. In tegenstelling tot andere bekende middelen als Viagra en Levitra zorgt Caverject vrijwel zelfstandig voor een erectie. Bij de hiervoor genoemde middelen blijft seksuele stimulatie een noodzakelijke voorwaarde voor het verkrijgen van een erectie.

Wanneer gebruikt u Caverject?

U kunt Caverject gebruiken wanneer u te maken heeft met erectieproblemen en in sommige gevallen ook bij impotentie. Caverject onderscheidt zich van andere middelen tegen erectieproblemen door de snelle en betrouwbare werking. Het effect van Caverject treedt op na vijf tot vijftien minuten en houdt normaal gesproken tot maximaal een uur aan. Het is bij het gebruik van dit middel dus van belang dat u ongeveer weet wanneer u seksueel actief gaat zijn.

Wanneer kunt u geen Caverject gebruiken?

Voordat u Caverject, of welk ander geneesmiddel dan ook, kunt innemen, dient u de bijsluiter zorgvuldig te bestuderen. Wanneer u last heeft van hart- en vaatziekten, een lichte beroerte of trombose. Overleg uw medische geschiedenis en uw huidige medicijngebruik met de voorschrijvend arts. In verband met enkele mogelijke bijwerkingen en wisselwerkingen wordt afgeraden om een voertuig te besturen wanneer u Caverject heeft gebruikt. Ook kan het nuttigen van alcohol of andere stimulerende middelen invloed hebben op de werking van Caverject en uw algemene vermogen om een erectie te krijgen.

Hoe dient u Caverject te gebruiken?

Caverject neemt u in door het direct in de zwellichamen van de penis te injecteren. Hiervoor dient u de injectieplaats eerst met een ontsmettingsmiddel te ontsmetten. Het is van belang dat u de plaats van injectie regelmatig verandert. Dit verkleint de kans op klachten en complicaties. Het gewenste effect zou binnen 15 minuten moeten optreden. Wanneer dit niet gebeurt dient u niet opnieuw te injecteren. Neem contact op met een arts indien het effect meer dan eens uitblijft. Een arts kan u eventueel een alternatief middel voorschrijven.

Dosering

In zijn algemeenheid dient u maximaal één injectie per dag te plaatsen, met een maximum van drie per week. Hierbij geldt dat niet deze informatie, maar de instructies van uw arts en de bijsluiter van het middel in alle gevallen leidend zijn en moeten worden opgevolgd.

Eventuele bijwerkingen

Caverject kent minder mogelijke bijwerkingen dan de meeste andere middelen tegen erectieproblemen. Soms hebben gebruikers last van een pijnlijke erectie of een branderig gevoel. Ook komt voor dat er spanning in de penis wordt gevoeld en men zich duizelig voelt. Ook wanneer de erectie enkele uren aanhoudt is er sprake van een ongewenste (bij)werking van het product. Neem contact op met een arts indien u last heeft van hevige en/of aanhoudende bijwerkingen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Caverject (Alprostadil)”