Menu
Sale

Cefixime (Suprax)

Artikelnummer: f81454f518bf.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 50,49.Huidige prijs is: € 48,00.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Cefixime (Suprax)?

Suprax bevat Cefixime als werkzame stof. Bepaalde ziektekiemen zijn gevoelig voor de stof Cefixime. Als u Cefixime krijgt voorgeschreven dan worden vooral de gevoelige ziektekiemen aangepakt. De werkzame stof in de antibiotica is Cefixime. Eén van de ziektes waarbij de antibiotica wordt voorgeschreven is gonorroe. Het is belangrijk om altijd voldoende antibiotica in te nemen. Bij een te lage dosis worden uw ziektekiemen immuun voor de werkzame stof. Hierdoor blijft u ziek en wordt de infectie erger.

Wanneer kunt u geen Suprax gebruiken?

Vrouwen mogen dit medicijn niet voorgeschreven krijgen als ze zwanger willen worden, zwanger zijn of een baby borstvoeding geven. Het werkzame middel gaat namelijk in de moedermelk zitten. Als er een allergische reactie kan ontstaan door één van de werkzame middelen in dit medicijn, dan mag u dit ook niet gebruiken en kan de arts u een ander middel voorschrijven. Als u last heeft van duizeligheid na gebruik van Suprax dan wordt deelname aan het verkeer afgeraden. Maakt u ook gebruik van andere medicijnen buitenom Suprax, dan u dit altijd aangeven bij uw (online) consult.

Hoe dient u Suprax te gebruiken?

Volg, zoals bij ieder gebruik van medicijnen, de instructie op van de medische specialist en neem voordat u dit middel gebruikt de patiëntenbijsluiter. Als u een lagere dosis antibiotica gebruikt dan u is voorgeschreven, dan kan het voorkomen dat de bacterie resistent (ongevoelig) wordt voor dit medicijn. Hierdoor zal de infectie ook niet minder worden en is het zelfs mogelijk dat de bacteriën zicht vermenigvuldigen. Bewaar Suprax altijd in de verpakking bij kamertemperatuur en houd het buiten gebruik van uw kinderen.

Eventuele bijwerkingen

De meest voorkomende bijwerkingen die bekent zijn zijn maag- darmklachten, hoofdpijn en duizeligheid, vermoeidheid en in sommige gevallen (ernstige) jeuk. Als u last heeft van bijwerkingen die niet op het patiëntenbijsluiter (zie online op we website van Dokteronline) staan, dan moet u direct contact opnemen met uw huisarts.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Cefixime (Suprax)”