Menu
Sale

Celebrex

Artikelnummer: 7c027ed4309d.
Categorie:

*  87,00

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Celebrex?

Celebrex is een ontstekingsremmende pijnstiller, oftewel een NSAID (non-steroidal anti-inflammatory drug). Dit type pijnstiller zorgt ervoor dat de aanmaak van prostaglandines, een lichaamseigen stof die pijngevoel. Celebrex is een ontsteking remmende pijnstiller. Het wordt ook wel een non steroidal anti inflammatory drug (NSAID) genoemd. Het is een pijnstiller welke ervoor zorgt dat de prostaglandines(een stof in het lichaam welke een pijngevoel en ontstekingsreacties en koorts kan veroorzaken) kan afremmen. Celecoxib is de werkzame stof in Celebrex. Het wordt ook wel een COX 2 remmer genoemd. Celebrex is een medicijn welke minder overlast verzorgd aan het maagslijmvlies in vergelijking met andere ontsteking remmende medicijnen en pijnstillers. Vooral voor mensen welke snel last hebben van maagzweren of darmzweren is Celebrex een uitstekende medicijn.

Wanneer gebruikt u Celebrex?

Celebrex wordt veel gebruikt door mensen met reumatoïde artritis, gewrichtspijnen, de ziekte van Bechterew, artrose of bij menstruatiepijnen, hoofdpijn of grieperige klachten.

Wanneer kunt u geen Celebrex gebruiken?

Celebrex is niet geschikt voor kinderen. Ook is Celebrex niet te gebruiken als u zwanger wilt worden of al bent. Ook bij het geven van borstvoeding mag u geen Celebrex medicijn gebruiken.

Hoe dient u Celebrex te gebruiken?

De Celebrex wordt geleverd in capsules en dienen in een keer ingenomen te worden samen met wat water of een andere vloeistof. Het beste is om dit tijdens of kort na de maaltijd te doen. De klachten worden voor 12 tot 24 uur onderdrukt en verlicht. De symptomen van ontstekingen aan de gewrichten nemen vaak binnen een paar dagen tot een paar weken af.

Dosering

Celebrex is verkrijgbaar in capsules van 100 milligram en 200 milligram. Voor volwassenen wordt 200 milligram per etmaal voorgeschreven. U kunt dit in een keer nemen, maar ook twee keer 100 milligram nemen.

Eventuele bijwerkingen

Eigenlijk net als alle andere medicijnen kent ook Celebrex bijwerkingen. Natuurlijk hoeft het niet zo te zijn dat u hier last van krijgt. U kunt denken aan bijwerkingen als duizeligheid,zich slaperig voelen of suf. Het is daarom slim om geen deel te nemen aan het verkeer. Andere bijwerkingen van het medicijn Celebrex zijn een hogere bloeddruk, maag of darm klachten en een uitslag op de huid.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Celebrex”