Menu
Sale

Cerazette

Artikelnummer: 9bff6c10a238.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 60,49.Huidige prijs is: € 55,50.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Cerazette?

Cerazette is een anticonceptiepil. Dit voorbehoedsmiddel werkt op basis van desogestrel, een progestageenhormoon. Cerazette bevat, in tegenstelling tot de combinatiepil. Cerazette is een anticonceptiepil welke gebruikt wordt om niet zwanger te worden. Dit medicijn is een soort van minipil. In Cerazette zit alleen het vrouwelijke geslacht hormoon progestageen desogestrel. Er zit geen oestrogeen in Cerazette. Bij combinatiepillen zit er vaak wel oestrogeen in de anticonceptiepil.

Cerazette is hierdoor geschikt om ook door vrouwen gebruikt te worden welke borstvoeding geven. Ook is het geschikt voor vrouwen, die geen oestrogeen kunnen gebruiken. Cerazette bevat slechts een hormoon. Toch is het een zeer betrouwbare bescherming tegen een zwangerschap. Eigenlijk net zo als bij gecombineerde anticonceptiepillen. Het kan wel zo zijn dat de menstruatie onregelmatiger wordt en minder goed te voorspellen.

Wanneer gebruikt u Cerazette?

Vooral vrouwen welke slecht tegen oestrogeen kunnen gebruiken Cerazette als anticonceptiemiddel. Ook vrouwen welke borstvoeding geven maken gebruik van Cerazette. Het tast immers de kwaliteit van de moedermelk niet aan. De Cerazette zorgt ervoor dat er geen zaadcellen in de baarmoeder kunnen komen. Veel andere minipillen gaan de rijping van de eicel niet tegen. Bij Cerazette is dit wel het geval. Cerazette gaat ook de rijping van de eicel tegen. Hierdoor is de Cerazette een zeer betrouwbare minipil.

Wanneer kunt u geen Cerazette gebruiken?

Als u allergisch bent tegen de stoffen in Cerazette dan kunt u Cerazette beter niet nemen.

Hoe dient u Cerazette te gebruiken?

U dient de Cerazette pillen iedere dag van de maand te nemen. Neem de Cerazette pil iedere dag rond dezelfde tijd van de dag. Kauw niet op de pil, maar slik hem in zijn geheel door. Het is belangrijk om iedere dag de juiste Cerazette pil te nemen.

Dosering

Cerazette wordt geleverd in een strip van 28 pillen. In elke pil Cerazette zit 75 microgram deseogestrel. Er is geen pilvrije week bij de Cerazette. U dient de Cerazette pil eigenlijk iedere dag in te nemen.

Eventuele bijwerkingen

Net als alle andere pillen kent ook Cerazette bijwerkingen. Lees de bijsluiter voor de bijwerkingen van Cerazette.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Cerazette”