Menu

Champix

Artikelnummer: 63bdfbcc86b5.

*  100,00

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bekijk aanbod »

Wat is Champix?

Champix is een relatief nieuw middel dat veelbelovende resultaten laat zien bij mensen die willen stoppen met roken. Bijna de helft van alle rokers die geprobeerd hebben te stoppen met behulp van Champix, roken 12 weken na gestopt te zijn met Champix nog steeds niet. Na een jaar is dat ongeveer 20%. Vanzelfsprekend zijn ook uw eigen houding en motivatie belangrijke succesfactoren bij het stoppen met roken.

Wanneer gebruikt u Champix?

Zoals gezegd is Champix een hulpmiddel om te stoppen met roken. Als u wilt stoppen met roken, dan kunt u Champix hier online bestellen. Bij voorkeur begint u met het gebruik van Champix vóórdat u daadwerkelijk stopt met roken. Wanneer u de aanwijzingen op de bijsluiter nauwlettend opvolgt heeft u de beste kans om te slagen. Vooral wanneer u een zware of langdurige roker bent, dan is goed denkbaar dat u een steuntje in de rug nodig heeft om te kunnen stoppen met roken. Champix is daar bij uitstek het middel voor.

Wanneer kunt u geen Champix gebruiken?

Omdat https://champixkopen.com/ voor een lichte vermindering van de rijvaardigheid kan zorgen, wordt het u aangeraden geen auto te rijden als u ook andere middelen gebruikt die de rijvaardigheid kunnen beïnvloeden. Daarnaast dient u ook extra scherp te zijn op uw rijvaardigheid. Rijd bijvoorbeeld niet als u vermoeid bent. Als u verder in goede gezondheid verkeert en geen andere medicijnen gebruikt, dan zijn er geen beperkingen qua voeding en alcoholgebruik.

Champix en stoppen met roken in zijn algemeenheid, versterken of verminderen de werking van sommige andere medicijnen. Het gaat daarbij onder meer om insuline, antipsychotica, theofylline en flecaïnide. Als u dergelijke medicijnen gebruikt dan kan het zijn dat de dosering aangepast moet worden. Dit doet u door zelf uw bloedwaardes goed te controleren en waar nodig een arts te raadplegen.

Dosering

Champix gebruik

Een kuur met Champix dient langzaam te worden opgebouwd. U begint met eenmaal daags een kleine tablet. Dit bouwt u op tot twee van dergelijke tabletten, na enkele dagen. Later slikt u tweemaal daags een wat sterkere tablet. Wanneer u daadwerkelijk stopt met roken heeft u de kuur dus al opgebouwd en bent u gewend aan het middel. Een kuur Champix wordt doorgaans voorgeschreven voor de duur van 12 weken. In de meeste gevallen wordt daarna nog een kuur voorgeschreven om de effectiviteit ervan te verhogen. Na 24 weken zonder nicotine heeft u een uitstekende kans om definitief te stoppen met roken.

Eventuele bijwerkingen

Champix imiteert in bepaalde mate de werking van nicotine. Dat is bepalend voor het succes van het middel, maar draagt ook bij aan enkele bijwerkingen. Veel van de bijwerkingen die kunnen ontstaan door het gebruik van Champix lijken erg om de bijwerkingen van nicotine bij onervaren gebruikers. Er kan onder meer sprake zijn van misselijkheid, hoofdpijn en slapeloosheid. Deze bijwerkingen treden op bij een minderheid van de gebruikers en verminderen aanzienlijk na een week van gebruik.

Naast de hierboven genoemde klachten kan er sprake zijn van moeheid, een toename van de eetlust en maag- en darmklachten. Ook deze bijwerkingen zijn zeldzaam en nemen vrij snel in ernst af. Al u na de eerste week nog steeds last heeft van hevige bijwerkingen, dan kunt u een arts raadplegen.

Hoe dient u Champix te gebruiken?

Idealiter begint u enkele weken tot minimaal een week voordat u gaat stoppen met roken. De tabletten neemt u bij voorkeur op vaste tijden, in met een glas water. Op dit moment wordt Champix enkel in tabletten van 0,5mg en 1,0mg verstrekt.

Om de inname niet te vergeten en om daadwerkelijk te stoppen met roken kunt u de tabletten het beste op vaste tijden innemen. Daarnaast kunt u de datum waarop u definitief stopt met roken op de verpakking van het middel schrijven. Idealiter is die datum aan à twee weken nadat u bent begonnen met het innemen van Champix.

Champix kopen om te stoppen met roken?

Champix kopen is ook online op een betrouwbare manier mogelijk. Door op één van de buttons op deze pagina te klikken, sturen wij u door naar de meest betrouwbare online doktersdienst van Nederland en België. Hier kunt u Champix bestellen zonder een recept nodig te hebben van uw eigen huisarts. Deze doktersdienst brengt u in contact met een in de EU-geregistreerde huisarts welk uw aanvraag zal behandelen. Als de aangesloten arts geen gevaren voor uw gezondheid ziet om Champix te gebruiken zal hij een recept voor u doorsturen naar een aangesloten apotheek. Deze verzend vervolgens uw Champix discreet en snel naar uw huisadres!

Champix bestellen in 5 stappen:

  1. Klik op onderstaande button
  2. Kies de gewenste dosering (startverpakking + 1 mg 56 tabletten wordt aangeraden)
  3. Maak een account aan
  4. Doorloop het online consult
  5. Betaal uw bestelling met betrouwbare betaalmethodes als iDeal & Klarna (achteraf betalen)

Ontvang uw Champix hierna binnen enkele dagen in huis als de aangesloten arts uw aanvraag heeft goedgekeurd. Wordt deze niet goedgekeurd ontvangt u binnen enkele dagen uw aankoopbedrag volledig terug uiteraard!

 

Bekijk aanbod »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Champix”