Menu
Sale

Claritromycine

Artikelnummer: fb1296d55ad7.
Categorie:

*  48,00

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Claritromycine?

Het medicijn is een antibioticum. Het is zeer goed te gebruiken bij bacteriële infecties. Het helpt om de groei van specifieke bacteriën tegen te gaan. Denk hierbij aan de vorming van essentiële eiwitten af te remmen welke helpt om de groei van de bacteriën ook tegen te gaan. Zonder eiwitten is het niet mogelijk voor de bacteriën te groeien.

Wanneer gebruikt u Claritromycine?

Het medicijn wordt gebruikt bij het behandelen van een longontsteking, luchtweginfecties, een bijholte ontsteking of een neusholte ontsteking. Ook wordt het bij keelontstekingen, gonorroe, maagzweren, darmzweren en huidinfecties gebruikt.

Wanneer kunt u geen Claritromycine gebruiken?

Als u allergisch bent tegen de werkzame stoffen of de hulpstoffen is het niet verstandig om dit medicijn te gebruiken. Als u zwanger wilt worden of bent dient u dit medicijn niet te gebruiken. Ook als u borstvoeding geeft is het beter om het niet te gebruiken. Als u last heeft (of heeft gehad) van hartproblemen of een verminderde werking van de lever of de nieren heeft is het beter om het medicijn niet te gebruiken. Hetzelfde geldt als u diabetes heeft.

Hoe dient u Claritromycine te gebruiken?

Een kuur duurt normaal 5 tot 15 dagen. De arts zal op basis van de infectie aangeven hoe lang u het medicijn moet gebruiken. Breek de kuur nooit af en maak hem altijd helemaal af. Anders kan de infecties terugkomen.

Dosering

De tabletten worden geleverd in een tablet van 250 milligram.

Eventuele bijwerkingen

Er zijn bijwerkingen mogelijk bij het gebruiken van dit medicijn. Natuurlijk hoeft het niet zo te zijn dat u hier last van krijgt. Mogelijke bijwerkingen zijn diarree, buikpijn, smaakverandering en misselijkheid.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Claritromycine”