Menu
Sale

Clomid

Artikelnummer: 6cbd8016b6dc.
Categorie:

*  75,00

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Clomid?

Clomid is een medicijn welke de eisprong bevordert. De werkzame stof n het medicijn is clomifeen en dat zorgt ervoor dat het lichaam meer LH en FSH hormonen produceren gaat. De hormonen zijn van groot belang bij het rijpen en bij het vrijkomen (de ovulatie) van de eicellen. Het medicijn is op recept te verkrijgen.

Wanneer gebruikt u Clomid?

Het medicijn wordt gebruikt bij vrouwen welke minder vruchtbaar zijn. Een van de oorzaken van een verminderde vruchtbaarheid kan een moeizame of een uitblijvende eisprong zijn. Het medicijn helpt om de eisprong regelmatiger te maken. Hierdoor is de kans op een zwangerschap een stuk groter.

Wanneer kunt u geen Clomid gebruiken?

Zwangere vrouwen en vrouwen welke borstvoeding geven kunnen dit medicijn het beste alleen op advies van een arts gebruiken. Bent u overgevoelig voor de werkzame stoffen of de hulpstoffen in dit medicijn? Kies dan voor een alternatief in overleg met de arts. Als u een leveraandoening heeft, zeer veel vaginaal bloedverlies heeft, lijdt aan kanker welke gevoelig is voor hormonen of wanneer u lijdt aan hypofyse is het beter om dit medicijn niet te gebruiken. Bij een afwijking van de eierstokken, een verhoging van de concentratie triglyceriden in het bloed of bij andere gezondheidsproblemen dient u op te passen met dit medicijn. Overleg het gebruik met de arts.

Hoe dient u Clomid te gebruiken?

Het medicijn dient u in te nemen met wat water. Het kan voor de maaltijd of na de maaltijd zijn dat u het medicijn inneemt. Het medicijn dient u een paar dagen van de maand te gebruiken. U dient te begin op de vijfde dag van de menstruatie. Als u niet menstrueert dan zal de arts bepalen wanneer u het medicijn moet gebruiken. Als het medicijn na zes maanden nog niet gezorgd heeft voor een zwangerschap dan kunt u het medicijn beter niet meer gebruiken.

Dosering

Een keer per vijf dagen dient u een tablet te gebruiken. Hanteer hierbij het advies van de arts.

Eventuele bijwerkingen

Het is altijd mogelijk dat er bijwerkingen optreden. Bij dit medicijn is dat ook mogelijk. Enkele van de bijwerkingen kunnen opvliegers zijn, overgevoelige borsten, hevige menstruaties, hoofdpijn, maagklachten, darmklachten, buikpijn, braken, misselijkheid, buikpijn, oogklachten of duizeligheid. Vaak verdwijnen de bijwerkingen binnen een paar dagen. Als dit niet zo is dan is het belangrijk om contact op te nemen met de arts. Lees ook de bijsluiter voor mogelijke andere bijwerkingen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Clomid”