Menu
Sale

Co-Cyprindiol

Artikelnummer: 1576107bad7b.
Categorie:

*  48,00

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Co-Cyprindiol?

Co-Cyprindiol is een anticonceptiepil. De werkzame stoffen cyproteron en ethinylestradiol remmen de eisprong en maken het slijmvlies in de baarmoeder ongeschikt voor een bevruchting. Dit medicijn wordt gebruikt als een anticonceptiepil. In dit geneesmiddel zitten de werkzame stoffen cyproteronacetaat en ook ethinylestradiol. Deze pil wordt ook gebruikt als anti androgeen. Hiermee gaat het de werking van specifieke mannelijke geslachsthormoon tegen. Het helpt daarom ook vrouwen met een overmatige haargroei en bij de behandeling van acne.

Wanneer gebruikt u Co-Cyprindiol?

Dit medicijn wordt vooral gebruikt als anticonceptiepil. Daarnaast wordt het ook gebruikt om de werking van de mannelijke geslachtshormonen tegen te gaan om acne te bestrijden en overmatige haargroei bij vrouwen. Vooral vrouwen welke zeer gevoelig zijn voor de werking van de mannelijke geslachtshormonen (progestageen en progesteron) gebruiken dit medicijn. Vrouwen die gevoelig zijn voor de mannelijke geslachtshormonen krijgen veelal last van een vettige huid, acne vorming en ook haargroei op de bovenbenen, de borst en in het gezicht. U begrijpt dat dit voor vrouwen erg vervelend kan zijn.

Wanneer kunt u geen Co-Cyprindiol gebruiken?

Als u allergisch bent of de ingrediënten van dit medicijn niet kunt verdragen dient u dit medicijn niet in te nemen.

Hoe dient u Co-Cyprindiol te gebruiken?

Lees altijd de gebruiksaanwijzing en de bijsluiter voordat u medicijnen gaat gebruiken. Zorg ervoor dat u de medicijnen iedere dag rond dezelfde tijd inneemt. Het is beter voor het lichaam en het helpt u om het medicijn niet te vergeten in te nemen. Weet dat als u vaker dan twee keer of twee keer vergeet de pil in te nemen u niet meer beschermd bent om zwanger te worden.

Dosering

Neem dit medicijn op de voorgeschreven momenten.

Eventuele bijwerkingen

Bijwerkingen zijn mogelijk bij het innemen van dit medicijn. U moet dan denken aan het krijgen van een misselijk gevoel, het krijgen van maagkrampen, hoofdpijn en ook het hebben van droge ogen. Vaak verdwijnen de bijwerkingen binnen een paar weken tot maanden. Het lichaam moet simpelweg wennen aan dit medicijn.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Co-Cyprindiol”