Menu
Sale

Codeïne

5.00 van 5 gebaseerd op 1 waardering
(1 klantbeoordeling)
SKU: c3d55d73bc21.
Categorie:

*  77,00  70,20

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Codeïne?

Het werkzame stof in Codeïne is Codeïnefosfaat. Dit is een analgeticum, een medicijn dat de pijn bestrijdt. Codeïne zorgt ervoor dat de pijnprikkels afnemen of helemaal niet aan zullen komen in de hersenen. Hierdoor zullen de pijnklachten afnemen of zelfs helemaal verdwijnen. Het wordt ook voorgeschreven bij pijnbestrijding zoals bij hoofdpijn, griep, verkoudheid, menstruatiepijn, spit, pijn bij reuma, pijn na een operatie, pijn bij ziekte, en andere soorten pijn.

Codeïne kopen zonder recept

Codeïne is een receptplichtig medicijn, het is dus niet mogelijk om dit medicijn zonder recept te kopen. Wel is het mogelijk om dit medicijn via onderstaande tabel online te bestellen. Een aangesloten arts zal een recept voor u uitschrijven nadat u een online consult (vragenlijst) heeft ingevuld. In uitzonderlijke gevallen, bij bijvoorbeeld gezondheidsrisico’s, zal een arts uw aanvraag afwijzen en geen recept voor u uitschrijven.

Dosering Prijs * Bestellen
Codeïne (codeïnefosfaat) 15 mg 28 tabl. € 70,20 Bestellen >>
Codeïne (codeïnefosfaat) 15 mg 100 tabl. € 130,00 Bestellen >>
Codeïne (codeïnefosfaat) 30 mg 28 tabl. € 76,50 Bestellen >>
Codeïne (codeïnefosfaat) 30 mg 100 tabl. € 138,20 Bestellen >>
Codeïne (codeïnefosfaat) 60 mg 28 tabl. € 87,70 Bestellen >>

* Inclusief online artsconsult

Hoe gebruikt u Codeïne?

Belangrijk is dat dat u het tablet niet mag delen dus dat u het in zijn geheel doorslikt met water. Aangeraden wordt op dit tijdens het eten te doen of net er na om misselijkheid te voorkomen. Er mogen geen 2 dosissen binnen 4 uur geslikt worden en dus zeker niet tegelijk als u een dosis vergeten bent. U kunt dan beter een dosis overslaan. Lees altijd goed de bijsluiter door voordat u het medicijn begint te slikken.

Wanneer kunt u geen Codeïne gebruiken?

Als u overgevoelig of allergisch bent voor één van de werkzame bestanddelen in dit medicijn, dan mag u dit niet gebruiken. Raadpleeg ook altijd uw arts als u merkt dat er bijwerkingen ontstaan bij het gebruik van dit medicijn. Mocht u duizelig worden door dit medicijn, dit is niet ernstig maar autorijden wordt dan afgeraden. Gebruik Codeïne niet samen met een ander hoestmiddel, omdat het allebei de hoest tegengaat. Als u andere medicijnen gebruikt, moet u dit altijd overleggen met de deskundige die dit middel heeft voorgeschreven. Als u niet meer dan 20 mg per dag inneemt, dan mag u het gebruiken tijdens uw zwangerschap, maar geef dit ook altijd aan voordat u het gaan innemen. Het middel komt wel in het moedermelk terecht, dus geef dit ook aan bij uw arts als u borstvoeding wilt geven. Voor alle informatie raden wij altijd aan om eerst het etiket goed te lezen.

Eventuele bijwerkingen

Net zoals bij alle medicijnen kan ook bij gebruik van Codeïne bijwerkingen ontstaan. Deze bijwerkingen zijn de meeste voorkomende symptomen bij het gebruik van medicijnen, zoals duizeligheid, misselijkheid, diarree, maagpijn, etc. Kijk voor alle bijwerkingen en overige informatie in de bijsluiter.

Bestel nu »

1 review for Codeïne

  1. Eduardo
    5 van 5

    Snelle levering en het medicijn werkt perfect!

Een beoordeling toevoegen