Menu
Sale

Combodart

Artikelnummer: 1b3d74be69e4.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 105,49.Huidige prijs is: € 96,00.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Combodart?

Combodart is een combinatiegeneesmiddel dat wordt gebruikt om mannen te behandelen met BPH (bengine prostaat hyperplasie) oftewel een goedaardige prostaatvergroting. De werkzame stoffen zijn dutasteride (5-alfa-reductaseremmer). Dit medicijn is een combinatie geneesmiddel. Het wordt gebruikt om mannen met Bengine prostaat hyperplasie te behandelen. Dit wordt ook wel een goedaardige prostaatvergroting genoemd. De werkzame stoffen in het medicijn zijn tamsulosine (alfablokker) en dutasteride (5-alfa-reductaseremmer). Het geneesmiddel remt het aanmaken van het hormoon DHT. Hierdoor zal de prostaat kleiner worden. Combodart helpt om de plasproblemen te verminderen. Ook zal je minder vaak moeten plassen en zal de plasstraal een stuk sterker worden.

Wanneer gebruikt u Combodart?

Het medicijn wordt gebruikt als mannen een goedaardige vergroting van de prostaat willen behandelen. Een te grote prostaat komt door een te hoge productie van het hormoon diehydrotestosteron (DHT). Hierdoor ontstaan er plasproblemen. Men moet vaker plassen, de straal wordt minder sterk. Dit is erg onplezierig. Met het gebruik van dit combinatie geneesmiddel worden de klachten verlicht en zullen ze ook verdwijnen.

Wanneer kunt u geen Combodart gebruiken?

Als u zeer gevoelig bent voor de stof tamsulosine ofdutasteride dan dient u dit medicijn niet te gebruiken. Ook als u een lage bloeddruk heeft of wanneer u een ernstige leverziekte heeft moet u dit medicijn niet innemen. Zwangere vrouwen moeten uit de buurt blijven van dit medicijn. Zelfs als het medicijn door een lek in de capsule wordt opgenomen in de huid zal het schade aanbrengen aan het embryo. Ook als uw man dit medicijn neemt is het beter om bij seks een condoom te gebruiken om te voorkomen dat de werkzame stoffen in het vrouwelijke lichaam komen.

Hoe dient u Combodart te gebruiken?

U dient het medicijn een keer per dag te nemen. Het beste is om het een half uur na de maaltijd in te nemen. Het maakt niet uit of u het medicijn in de ochtend, de middag of de avond inneemt. Neem de capsule in met wat water en slik hem in een keer door. Bent u een keer een dosis vergeten? Neem dan vooral geen dubbele dosis. Wacht gewoon tot de volgende dosis moet worden ingenomen. Stop niet in eens met het nemen van dit medicijn. Bouw het in overleg af.

Dosering

De normale dosis is om een keer per een capsule in te nemen een half uur na de maaltijd. Neem iedere dag op hetzelfde tijdstip het medicijn. Hierdoor ontstaat er een ritme en vergeet u geen capsule om in te nemen.

Eventuele bijwerkingen

Het is mogelijk dat u bijwerkingen krijgt van dit medicijn. U kunt duizelig worden, hoofdpijn krijgen, een reactie op de huid krijgen, minder zin in seks hebben, problemen krijgen met de zaadlozing en zelfs impotent worden.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Combodart”