Menu
Sale

Condyline

Artikelnummer: 914afe500dcd.
Categorie:

*  66,00

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Condyline?

Condyline is een medicijn dat speciaal is ontwikkeld om genitale wratten tegen te gaan. Dit zijn een wratten op en rondom de geslachtsdelen. Ook wordt Condyline gebruik bij andere goedaardige gezwellen op de huid. Het is dus met name gericht op de huid en haar afwijkingen. De werkzame stof in dit medicijn podofyllotoxine. Dit stofje zorgt ervoor dat de groei van cellen stopt. Wanneer u dit dus gebruikt bij wratten, zal het stofje de besmette cellen doden, waardoor wratten verdwijnen.

Wanneer gebruikt u Condyline?

Zoals we reeds eerder stelden wordt dit medicijn met name gebruikt bij genitale wratten. Dat zijn wratten die zich rondom de geslachtsdelen van zowel man als vrouw kunnen bevinden of rondom de anus. Deze wratten ontstaan doordat men besmet raakt met een virus, waar er vergroeiingen in de huid ontstaan. Overigens zijn deze Genitale wratten seksueel overdraagbaar en is het dus mogelijk om anderen te besmetten. Ook bij andere huidafwijkingen wordt soms gebruik gemaakt van dit medicijn. https://www.condylinekopen.com/ heeft geen invloed op alcohol, voeding of reactievermogen.

Wanneer kunt u geen Condyline gebruiken?

Niet iedereen kan dit medicijn gebruiken. Allereerst mogen kinderen het niet gebruiken. ook kan dit medicijn absoluut niet gebruikt worden wanneer u zwanger bent of zwanger wilt worden op korte termijn. De medicijnen kunnen namelijk schadelijk zijn voor de baby. Dat geldt ook voor vrouwen die borstvoeding geven. Het medicijn kan in de moedermelk terecht komen, wat schadelijk kan zijn voor de baby.

Hoe dient u Condyline te gebruiken?

Condyline kan op verschillende manieren gebruikt worden. Wanneer u de wratten zelf wilt behandelen kan dat met Aanstipvloeistof of crème. Waar u met aanstipvloeistof eigenlijk alleen de wrat hoef te bedekken met de vloeistof met behulp van bijvoorbeeld een wattenstaafje, moet de crème goed ingewreven worden. In beide gevallen dient u op te passen dat de omringende huid niet met de vloeistof of crème in aanraking komt. Gebeurt dit toch is het verstandig dit goed af te wassen. Het is ook mogelijk om Condyline te gebruiken door middel van Collodium. In dat geval brengt uw arts het medicijn aan op de wrat.

Dosering

Zowel de crème als de aanstipvloeistof wordt drie achtereenvolgende dagen in een week aangebracht, waarna een pauze volgt van vier dagen. De behandeling duurt over het algemeen niet langer dan vier of vijf weken achter elkaar. Wanneer de arts het collodium aanbrengt, gebeurt dit slechts een keer per week.

Eventuele bijwerkingen

Er kan pijn, branderigheid en irritatie ontstaan als het medicijn wordt aangebracht en op de tweede of derde dag kan er zweervorming ontstaan.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Condyline”