Menu
Sale

Crestor

Artikelnummer: 9813ffb0da57.

* Oorspronkelijke prijs was: € 83,00.Huidige prijs is: € 75,50.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Crestor?

Crestor tegen hoog cholesterol Crestor wordt voorgeschreven bij een verhoogd cholesterol gehalte. De werkzame stof is rosuvastatine. Het hoort tot de cholesterol-syntheseremmers (statine). Als iemand een te hoog cholesterol gehalte heeft dan wordt Crestor voorgeschreven. De werkzame stof in dit medicijn is rosuvastatine. Deze stof valt onder de cholesterol-syntehseremmers. Dit medicijn zorgt ervoor dat het cholesterol gehalte omlaag gaat en ook dat het de vetten in het bloed verlaagd. Crestor blokkeert een enzym welke belangrijk is bij de productie van cholesterol.
Cholesterol geven vaak geen symptomen af. Het is echter wel gevaarlijk. Als het cholesterol gehalte te hoog is dan is er een verhoogde kans op hartziekten en vaatziekten.

Als er teveel cholesterol in het bloed zit dan zet zich dit af tegen de wanden van de bloedvaten. Hierdoor kan er aderverkalking ontstaan. Ook kunnen de bloedvaten vernauwen. Doordat u te vet eet (volle melk, koekjes, gebak, roomboter en patat), overgewicht heeft, diabetes heeft of een aanleg heeft is het mogelijk om last te krijgen van cholesterol. Het beste is om meer te gaan bewegen en om de voeding te wijzigen.

Wanneer gebruikt u Crestor?

Als u een te hoog cholesterol gehalte in uw bloed heeft wordt crestor aangeraden.

Wanneer kunt u geen Crestor gebruiken?

Als u zwanger bent of borstvoeding geeft dan mag u dit medicijn niet gebruiken. Ook als u nierproblemen of leverproblemen heeft moet u zeer voorzichtig zijn in het gebruik van dit medicijn.

Hoe dient u Crestor te gebruiken?

Lees de bijsluiter voor het gebruik van dit medicijn.

Dosering

Crestor wordt geleverd in tabletten van 5 milligram, 10 milligram, 20 milligram en 40 milligram. Het is belangrijk om de aanwijzingen goed op te volgen.

Eventuele bijwerkingen

Enkele bekende bijwerkingen van dit medicijn zijn het krijgen van hoofdpijn, duizeligheid en maagpijn. Als de klachten niet snel overgaan kunt u het beste contact opnemen met uw arts.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Crestor”