Menu
Sale

Dalacin T

Artikelnummer: 00cfbe13556a.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 65,00.Huidige prijs is: € 58,00.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Dalacin T?

Dalacin-T wordt voorgeschreven bij een ernstige vorm van acne of puistjes. De werkzame stof in Dalacin-T is Clindamcine. Tijdens de pubertijd verandert de hormoonhuishouding. Hierdoor krijgen bacteriën de kans om talg te ontwikkelen. Door Clindamycine wordt de groei van bacteriën gestopt, waardoor de acne zal verminderen. Bacteriën krijgen zo minder snel de kans om talg aan te maken. Dalacin-T wordt voorgeschreven als lotion tegen acne.

De lotion wordt tweemaal daags aangebracht op de huid. Na vier weken wordt er verbetering gemerkt en zal de acne aanzienlijk minder worden. Als bijwerking kan de huid droog worden. Dit kunt u behandelen met een crème of bodylotion.

Wanneer kunt u geen Dalacin-T gebruiken?

Let goed op bij het aanbrengen van de lotion op de aangedane huid. Vermijd te allen tijde de ogen en slijmvliezen. Sommige patiënten zijn allergisch of overgevoelig voor deze lotion, geef dit dan aan in de vragenlijst of bij uw consult. Een medisch specialist kan er voor kiezen om een andere middel voor te schrijven om acne te verhelpen. Deze lotion mag nooit gebruikt worden door vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Gebruik de tube alleen als het voor u persoonlijk is voorgeschreven, ga niet van een andere persoon gebruik maken.

Hoe dient u Dalacin-T te gebruiken?

Zorg ervoor dat de aangedane huid goed gereinigd wordt met water, eventueel met milde zeep waar nodig. Breng de lotion ‘s ochtends en ‘s avonds aan op de huid, bij voorkeur met een wattenstaafje of tissue. Mocht uw handen in aanraking komen met de lotion, zorg er dan voor dat deze na gebruik goed gereinigd worden. Deze lotion niet bij open vuur gebruiken, het kan namelijk vlam vatten (licht ontvlambaar). De exacte dosering verschilt per gebruiker, lees goed de patiëntenbijsluiter door en luister naar het advies van de deskundige.

Eventuele bijwerkingen

De bijwerkingen die bekent zijn bij gebruik van deze lotion zijn branderig gevoel, droge huid, huidirritatie en roodheid van de huid. Als deze in extreme mate toetreden, dan is het noodzakelijk om uw arts in te schakelen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Dalacin T”