Menu
Sale

Dampo

* Oorspronkelijke prijs was: € 5,95.Huidige prijs is: € 3,70.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Dampo?

Dampo biedt verlichting bij verkoudheidsklachten, zoals benauwdheid, hoesten en een zere keel. Het is een vertrouwd merk voor zowel kinderen als voor volwassenen.

Wanneer gebruikt u Dampo?

Dampo bestaat al meer dan 100 jaar en heeft inmiddels een uitgebreid assortiment.

  • Dampo Verkoudheidsbalsem: een balsem die op de rug of borst wordt gewreven. De etherische oliën van menthol, eucalyptus en kamfer verruimen de luchtwegen waardoor u makkelijker kunt ademhalen. De balsem kan ook worden gebruikt in een stoombad.
  • Dampo Keelpastilles, verlichten de keelpijn en verzachten de luchtwegen.
  • Dampo Adem Vrij Pastilles, kruidige zuigtabletten met menthol en eucalyptus, helpen tegen een benauwd gevoel als gevolg van een verkoudheid.
  • Dampo Hoestpastilles, met onder andere extracten van tijm, zoethout en sleutelbloem. Verminderen de hoestprikkel en verzachten de keel.
  • Dampo Inhalatiecapsules, voor het bereiden van een stoombad dat uw luchtwegen opent.
  • Dampo Hoestsiroop, met althaea en zoethout, voor een snelle en effectieve verlichting van droge hoest en andere hoestklachten.
  • Dampo Kindersiroop, fijne hoestdrank die geschikt is voor kinderen vanaf 2 jaar.

Wanneer gebruikt u geen Dampo?

Gebruik Dampo niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen. Breng Dampo Verkoudheidsbalsem niet aan op een beschadigde huid. Dampo Hoestsiroop is niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Vanwege het bestanddeel zoethout mag dit product slechts met mate worden gebruikt door mensen die lijden aan een hoge bloeddruk of ernstige lever, hart of nierproblemen. Bij kinderen uitsluitend aanbrengen op borst en rug. Niet gebruiken bij kinderen onder de 2 jaar en bij huidafwijkingen of overgevoeligheid voor een van de bestanddelen. Pas bij dampbad op voor te hete damp. Bij borstvoeding niet op de borst inwrijven.

Bijwerkingen

Dampo verkoudheidsbalsem, inhalatiepleisters en inhalatiecapsules bevatten stoffen die irriterend kunnen zijn voor de slijmvliezen. Vermijd direct contact met de ogen, neus en mond. Verder geen bijwerkingen bekend.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Dampo”