Menu
Sale

Davitamon Compleet

*  10,50

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Davitamon Compleet

Davitamon Compleet bevat de belangrijkste vitamines, mineralen en spoorelementen in precies de goede verhouding. Zo weet u zeker dat u alle voedingsstoffen in de juiste aanbevolen dagelijkse hoeveelheid binnenkrijgt.

Wanneer gebruikt u Davitamon Compleet

Een goede voeding bevat in principe voldoende voedingsstoffen. Toch kan het lichaam soms wel wat extra’s gebruiken, bijvoorbeeld in de herfst en winter. Of in tijden van stress, overbelasting of als u aan de lijn doet. Davitamon Compleet is een uitgebalanceerd voedingssupplement voor volwassenen. Het assortiment bestaat uit een aantal varianten die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Zoals weerstand, een vitaminepreparaat dat afslanken ondersteunt en een product met toegevoegde visolie.

Wanneer gebruikt u geen Davitamon Compleet

Gebruik Davitamon Compleet niet als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënte.

Hoe dient u Davitamon Compleet te gebruiken?

Davitamon Compleet is er in diverse varianten, die hieronder kort beschreven staan.

  • Davitamon Compleet Plus Omega 3 Visolie. Een capsule met vitaminen, mineralen en zuivere visolie. Goed voor hart en bloedvaten, hersenen en gezichtsvermogen. Heeft daarnaast een positief effect op de weerstand en het energielevel. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 capsule per dag.
  • Davitamon Totaal KauwVitamines: gemakkelijk in te nemen kauwtabletten, verkrijgbaar in de smaken sinaasappel, bosvruchten en aardbei. Ondersteunt lichaam en geest bij spanning en stress, stimuleert een goede geheugenfunctie, bevordert de weerstand en zorgt voor een optimaal energieniveau. Geschikt voor: volwassenen. De dosering dient afgestemd te worden op uw behoefte.
  • Davitamon Compleet Weerstand is een zeer compleet voedingssupplement dat de weerstand optimaal helpt versterken, zodat u minder vatbaar bent voor infecties en andere ziektes. Geschikt voor volwassenen. De dosering dient afgestemd te worden op uw behoefte.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Davitamon Compleet”