Menu
Sale

Detrusitol

Artikelnummer: 32db5c7c771f.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 135,49.Huidige prijs is: € 122,70.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Detrusitol?

Detrusitol bevat tolterodine, een geneesmiddel dat de spieren van de blaas ontspant. Hierdoor kan de blaas meer urine bevatten voordat er aandrang om te urineren ontstaat. In dit medicijn zit de werkzame stof tolterodine. Het is een stof welke helpt om de spieren rondom de blaas te ontspannen. Het medicijn helpt om de blaas meer urine te laten bevatten, voordat u het gevoel krijgt dat u moet plassen. Hierdoor is het dus mogelijk om minder vaak naar het toilet te gaan.

Wanneer gebruikt u Detrusitol?

Vooral bij aandrangincontinentie wordt dit medicijn gebruikt. Het is een vorm van urine incontinentie waarbij de blaas overactief is. Door het onverwacht samentrekken van de spieren van de blaas moet men vaak een klein beetje plassen. Aangezien het medicijn de spierspanning vermindert en beïnvloedt is het mogelijk om dit probleem te verhelpen.

Wanneer kunt u geen Detrusitol gebruiken?

Er is nog weinig bekend over het effect van dit medicijn op (ongeboren) baby’s. Het is daarom beter om het medicijn niet te nemen als u zwanger bent of wilt worden. Ook bij het geven van borstvoeding kunt u dit medicijn beter niet nemen. Bestuurt u machines of voertuigen? Pas dan op. U kunt duizelig en slaperig worden van dit medicijn. Ook kunt u er wazig door gaan zien.

Hoe dient u Detrusitol te gebruiken?

U kunt dit medicijn in de vorm van tabletten krijgen. U dient deze in zijn geheel in te nemen samen met wat water. Het is slim om hier een vast tijdstip voor te kiezen iedere dag. Mocht u klachten krijgen van de maag of de darmen dan kunt u het beste de medicijnen samen met wat eten innemen. Het medicijn is er alleen voor aandrangincontinentie. Andere vormen van urine incontinentie zijn niet te behandelen met dit medicijn.

Dosering

Begin met een aanvangsdosering van een keer per dag 2 tot 4 milligram Detrusitol. Dit is voor volwassenen. Neem nooit een extra dosis om een vergeten dosis in te halen. Sla dan deze dosis gewoon over.

Eventuele bijwerkingen

Hoewel niet iedereen last zal krijgen van bijwerkingen, zijn bijwerkingen wel mogelijk. Denk hierbij aan maagklachten en darmklachten. Mocht dit zo zijn neemt het medicijn dan samen met wat eten in. Ook kunt u zich duizelig gaan voelen, suf of slaperig. Ook kunt u wazig gaan zien. Daarnaast kunt u een droge mond krijgen of hoofdpijn.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Detrusitol”