Menu
Sale

Diane – 35

Artikelnummer: 20ef3bc2470c.
Categorie:

*  55,00

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Diane-35?

Dit medicijn wordt gebruikt tegen acne en bij bepaalde haargroei. De werkzame bestanddelen in dit middel heten ethinylestradiol en cyproteronacetaat. Diane-35 zorgt er ook voor dat het mannelijke geslachtshormonen minder wordt (anti androgeen). Sommige vrouwen zijn gevoelig voor progesteron. Het is op te merken door een vette huid, acne en haargroei op plekken waar het niet hoort bij een vrouw, denkende aan de borst, bovenbenen, lip, kin en wangen. Mocht u dit middel bij een online apotheek bestellen, dan bestaat de kans dat u een doosje me daarop ‘Dianette’ ontvangt. Dit zijn exact dezelfde pillen maar dan met het merknaam van een anders land, in dit geval Engeland.

Wanneer kunt u geen Diane-35 gebruiken?

Mocht u overgevoeligof allergisch zijn voor Diane-35 of voor een van de bestanddelen in dit middel, dan wordt het sterk afgeraden om het middel te slikken. Geef dit dan aan bij uw (online) consult, dan kunt u samen met uw arts kijken naar een alternatief medicijn. Bij sommige vormen van Suikerziekte mag dit middel ook niet gebruikt worden, tenzij uw arts anders voorschrijft. Als u vaginale bloedingen heeft en u weet niet hoe het komt, dan mag u dit medicijn niet blijven slikken en moet u advies vragen aan uw arts. Lees voor alle overige informatie goed de bijsluiter door voordat u aan dit medicijn begint en meldt uw arts altijd als u klachten o.i.d. heeft.

Hoe dient u Diane-35 te gebruiken?

Alle Diane-35 tabletten moeten bij voorkeur elke dag op dezelfde tijd ingenomen worden, zoek een gunstig tijdstip, bijvoorbeeld voor, tijdens of na een maaltijd. Neem de tabletten in met water en breek of kauw ze niet doormidden. Hou altijd de voorgeschreven dosering aan en ga er niet zelf mee experimenteren. Als u twijfelt of u de juiste dosering voorgeschreven heeft gekregen, raadpleeg dan altijd een arts. Neem dit middel net zolang als de problemen zich voordoen van acne of buitensporige haargroei. Het kan zijn dat de klachten niet meer aanwezig zijn maar dat de bacterie er nog wel is, stop dus niet zelf met slikken als u denkt dat de klacht over is. Soms moet u tot 4 maanden doorslikken voordat alle bacteriën bestreden zijn.

Eventuele bijwerkingen

Als er bijwerkingen voortreden, moet u goed opletten dat deze niet te hevig worden. Is dit wel het geval dan moet u stoppen met het middel te slikken en een medisch specialist inschakelen. Gemiddeld komt bij 10 procent van de mensen die dit medicijn bijwerkingen in lage vorm voor. Buiten de ‘gewone’ bijwerkingen (misselijkheid, braken, duizeligheid, hoofdpijn), komt bloedstolling, depressiviteit en verminderde libido (minder zin in seks) voor.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Diane – 35”