Menu
Sale

Dioralyte

Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 48,16.Huidige prijs is: € 45,59.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Dioralyte?

Dioralyte bestrijdt uitdroging als gevolg van diarree klachten.

Wanneer gebruikt u Dioralyte?

Diarree ontstaat wanneer micro organismen het slijmvlies in de dunne of dikke darm irriteren. Het gevolg hiervan is dat er grote hoeveelheden vloeistof worden gebruikt om uw ontlasting zo snel mogelijk uit het lichaam te krijgen en zo ontstaat er dunne ontlasting ook wel diarree genoemd. Het gebruiken van Dioralyte is een goede manier om de effecten van diarree te minimaliseren en essentiële elektrolyten snel aan te vullen. De actieve ingrediënten in dit geneesmiddel zijn onder andere glucose, sodium chloride, potassium chloride en disodium hydrogen citraat. Dit medicijn is werkzaam doordat het de zout en glucose opname stimuleert en zo de mineralen die uw lichaam nodig heeft om te functioneren aanvult.

Wanneer gebruikt u geen Dioralyte?

Dioralyte is mogelijk niet geschikt wanneer u diabetes, nierklachten, leverklachten heeft en wanneer u op een laag kalium of zoutarm dieet bent. Overleg altijd met een arts als u zwanger bent, borstvoeding geeft, andere medicijnen gebruikt of een medische geschiedenis heeft.

Hoe dient u Dioralyte te gebruiken?

Dioralyte moet opgelost worden in water en vervolgens oraal ingenomen worden. Zie uitgebreide instructies in de bijsluiter.

Bijwerkingen

Dioralyte kan heel soms bijwerkingen veroorzaken. Mocht u bijwerkingen krijgen is het raadzaam met een arts te overleggen.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Dioralyte”