Menu
Sale

Ditropan

Artikelnummer: 111c277a6c84.
Categorie:

*  48,50

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Ditropan?

Wat is Ditropan? De werkzame stof in Ditropan is oxybutynine, een medicijn dat de spieren van de blaas ontspant en ervoor zorgt dat de blaaswand minder snel samentrekt.

Online Ditropan kopen zonder recept

In onderstaande tabel kunt u zien waar u Ditropan kunt bestellen zonder een recept van uw eigen huisarts. Eén van de aangesloten artsen van de onderstaande online doktersdienst zal na het beoordelen van uw online consult een recept voor u uitschrijven (mits de arts geen complicaties voor u ziet om Ditropan te gebruiken).

Online DoktersdienstDoseringPrijs *
Bestel nu »Ditropan v.a. 2.5 mg 84 tabl.v.a. € 48,50

* Prijs is inclusief de kosten van het online consult.

Online bestellen

Als u online dit Plasproblemen medicijn wilt bestellen dan kan dit veilig, goedkoop & discreet via bovenstaande online doktersdienst. Hier vindt u tevens meer informatie over het medicijn Ditropan met oxybutynine als werkzame stof. Ook staat deze website boordevol Plasproblemen informatie. Dus wilt u:

  • Goedkoop online Ditropan kopen zonder recept;
  • Meer informatie over Ditropan;
  • Alle Plasproblemen informatie bekijken;
  • Overige Plasproblemen medicijnen bekijken en bestellen.

Als u in één van bovenstaande punten geïnteresseerd bent, verzoeken wij u om op onderstaande oranje button te klikken. Hier vindt u meer informatie of bent u in de gelegenheid dit medicijn online aan te schaffen zonder een eigen recept.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Ditropan”