Menu
Sale

Dovobet

Artikelnummer: 4eb8813dbfbe.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 116,00.Huidige prijs is: € 102,50.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Dovobet?

Dovobet is een effectief middel voor het behandelen van psoriasis. Het bevat de stoffen calcipotriol en betamethason. Deze combinatie zorgt voor het verminderen van de roodheid en schilfering van de huid. Dit is een medicijn om psoriasis mee te behandelen. Het medicijn bevat de werkzame stoffen betamethason en calcipotriol. Het is een combinatie om de schilfering en de roodheid van de huid tegen te gaan. Het medicijn Dovobet remt de aanmaak van nieuwe cellen. Hierdoor kunnen de huidcellen volledig groeien. Ook helpt het geneesmiddel om de ontstekingsreactie af te remmen. De huid wordt een stuk soepeler en krijgt de kans om te herstellen. Vaak ziet u binnen een paar weken al het resultaat en ziet u dat de symptomen van de psoriasis aan het afnemen zijn. Dovobet wordt verstrekt in een gel en een zalf.

Wanneer gebruikt u Dovobet?

Het geneesmiddel wordt gebruikt als iemand last heeft van psoriasis. Het zijn de stoffen betamethason en calcipotriol welke de psoriasis aanpakken. Door de celdeling van de bovenste laag huid (de opperhuid) te remmen zal men minder last hebben van huidschilfers. Betamethason zorgt ervoor dat de ontsteking afneemt en er een minder grote ontstekingsreactie is. Het geneesmiddel wordt diep in de huid opgenomen en kan daar zijn werk goed doen. Dit is een uitstekend middel om psoriasis effectief te bestrijden en te behandelen.

Wanneer kunt u geen Dovobet gebruiken?

Als u borstvoeding geeft of zwanger bent is het belangrijk om met uw arts te overleggen of u dit geneesmiddel kunt gebruiken. De effecten van het geneesmiddel zijn onbekend.

Hoe dient u Dovobet te gebruiken?

U hoeft slechts een keer per dag een dunne laag creme of zalf aan te brengen op de huid. Breng het geneesmiddel met een dunnen laag aan op de huid welke is aangedaan. Hierna is het belangrijk om de handen goed te wassen. Psoriasis komt vooral voor op het onderste deel van de rug, de hoofdhuid, de knieën en de ellebogen. Een behandeling duurt ongeveer vier weken.

Dosering

Breng een keer per dag een dunne laag van het geneesmiddel aan op de delen van de huid welke zijn aangetast door Psoriasis.

Eventuele bijwerkingen

Er zijn eigenlijk bijna geen bijwerkingen bij dit geneesmiddel. Wel kan er een branderig gevoel ontstaan of een irritatie na het aanbrengen van het geneesmiddel op de huid. Ook kun je jeuk krijgen of een rode huid. Vaak zijn deze klachten van tijdelijke aard. Het is trouwens mogelijk dat de Psoriasis eerst nog wat erger wordt, voordat het begint te genezen. Bij lang gebruik kan de huid dunner worden. Het is daarom belangrijk om het geneesmiddel niet langer dan vier weken te gebruiken (achter elkaar). Lees ook de bijsluiter voor andere bijwerkingen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Dovobet”